arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Rimpels door je iPhone of Blackberry

IMG_2785

Rimpels door je blackberry of iPhone

Nu ik boven de dertig ben, merk ik dat ik steeds vaker in de spiegel naar mijn rimpels kijk. Het is bijna een gewoonte geworden: mascara check, rimpel check en nog even proberen de ergste rimpels glad te strijken… Ook de spiegel-app op mijn iPhone is top om even mijn gezicht na te kijken, dacht ik…

Maar het blijkt nu dat je Iphone of Blackberry ook rimpels veroorzaakt. Volgens top-cosmetisch arts Dr. Jean-Louis Sebagh zorgt het veelvuldig turen naar een klein scherm voor vroegtijdig rimpels. Hij beweert dat het telkens checken van Facebook op je smartphone ervoor zorgt dat je je ogen aanspant en zo een spanningsveld creëert tussen en rond je wenkbrauwen. De in Londen gevestigde anti-aging-expert zegt dat vrouwen vervolgens weer naar de botox grijpen om de rimpels rond de ogen te bestrijden.

Dr. Sebagh die vele beroemde klanten behandelt waaronder Cindy Crawford, beweert dat het aan je rimpels te zien is of je vaak op je iPhone of Blackberry kijkt. Maar volgens hem is het zo verholpen met een kleine injectie botox.

Furrow op Instagram