arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Rimpelrexia

Carla Bruni botox

Rimpelrexia?

Zie jij rimpels in je gezicht die anderen niet zien? Check jij in elke spiegel of je er al meer rimpels bij hebt gekregen? Heb je een obsessie voor alles wat met rimpels te maken heeft? Van Dale krijgt er in 2013 waarschijnlijk een nieuw woord bij: rimpelrexia.

Steeds meer vrouwen hebben een obsessie voor rimpels en gaan veel te ver in hun zoektocht naar een rimpelvrij gezicht. Vrouwen met een catface of leeuwenkop zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Een uitdrukkingsloos gezicht zoals dat van Nicole Kidman is voor sommige mensen een van de grootste nadelen van botox, maar voor anderen is een bewegingsloos gezicht juist de ultieme droom.

Rimpelrexia‘ was tot voor kort nog vrij onbekend. Vrouwen met ‘rimpelrexia’ beginnen rimpels in hun gezicht te zien die er bijna of zelfs helemaal niet zijn.  Ze zijn totaal geobsedeerd door een kreukvrij gezicht. Veel chirurgen erkennen dat er tegenwoordig vrouwen zijn die verslaafd zijn aan hun botox-injectie. Liz Dale, directeur van de particuliere cosmetische chirurgieketen Harley Medical Group: “Bij goed gebruik is botox een fantastische behandeling die de huid gladder, strakker en jeugdiger maakt. Maar zoals met alles is het af te raden om meer botox te gebruiken dan nodig is.

De chirurgen proberen om het gebruik van het anti-rimpelproduct tegen te gaan door kleinere doses van botox aan te bevelen aan de patiënten of in het ergste geval sturen ze zelfs vrouwen naar huis”.

En dat vind ik dus het grote nadeel van botox, want hoeveel is te veel? Ik vind het echt eng om te zien dat zo veel normale vrouwen hun catface mooi vinden en totaal niet meer zien dat ze er gek uitzien. Ik probeer me nog niet tot botox te laten verleiden en ga eerst mijn rimpelstrijd aan met een natuurlijke peeling.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram