arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
rimpelblog-furrow-bij-koffietijd-3

Rimpelblog Furrow bij Koffietijd

Werkte ik 15 jaar geleden nog achter de schermen bij Koffietijd, gisteren stond ik ineens voor de schermen. De trends op antirimpelgebied, rimpeltips en face-yoga, het kwam allemaal aan bod tijdens de live-uitzending op RTL4.

Juist van dat live-gedeelte werd ik dus enorm nerveus. Je kunt het namelijk maar één keer doen en als je niet uit je woorden komt of enorm gaat hakkelen, dan is daar op dat moment dus niets aan te veranderen. Je snapt dat ik dus best gespannen was, aangezien er gemiddeld 175.000 mensen naar het programma kijken.

Beautyredacteur Marie-Claire Teijgelaar was voor de uitzending mijn steun en toeverlaat. Met haar nam ik het draaiboek door en ze vertelde me exact wat ik tijdens het interview kon verwachten.

rimpelblog-furrow-bij-koffietijd

En vlak voor de uitzending was er een generale repetitie van het interview. Daar was ik wel heel blij mee, want dit neemt de ergste zenuwen weg en laat je wennen aan de grote hoeveelheid camera’s die er op je gericht staan.

rimpelblog-furrow-bij-koffietijd-11

In de visagie bij Koffietijd

Wat een luxe om mooi opgemaakt te worden. Op één of andere manier krijg ik het nooit zo mooi als een visagiste het doet, en met mooie make-up op voel je je ook ineens een stuk zelfverzekerder.

Ondanks een kast vol kleren had ik echt niks geschikts voor mijn Koffietijddebuut. Grote dank aan styliste Santa Narain van Beriozka. Ook al woon ik al jaren in shopwalhalla Amsterdam, ik shop nog steeds al mijn kleding bij haar in mijn geboortestad Voorburg. De blouse en schoenen komen bij Beriozka vandaan, net als eigenlijk alle kleren in mijn kledingkast.

rimpelblog-furrow-bij-koffietijd-7

Face-Yoga

Koffietijd wilde graag aandacht besteden aan de rimpeltrends van dit moment. In Amerika zijn gezichstoefeningen helemaal ‘hot‘ en Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston beweren hun jeugdige uitstralingen aan Face-Yoga te danken. Dus deze trend stond dan ook als eerste in het draaiboek.

rimpelblog-furrow-bij-koffietijd-2

Platform voor rimpels

Ik moet zeggen dat ik het wel geweldig vind dat Furrow intussen echt een begrip aan het worden is en langzaam een platform waar iedereen met rimpels terechtkan. Het is namelijk best lastig om hardop toe te geven dat je ‘iets’ aan je rimpels wilt doen, maar steeds meer mensen zijn eerlijk over hun behandelingen. Hoe geweldig dat stylist Fred van Leer tijdens de uitzending ook toegeeft dat hij botox gebruikt.

rimpelblog-furrow-bij-koffietijd-9

Natuurlijk heb ik uitgebreid naar de rimpels van Pernille la Lau en Quinty Trustfull gekeken. En ondanks dat ze echt geen botox gebruiken, zien ze er prachtig uit. Zelfs met een vergrootglas is er bij Pernille geen enkele rimpel te zien.

En nu weer terug naar het alledaagse leven. Vandaag heb ik geen visagiste die me opmaakt, breng ik mijn blouse naar de stomerij en ga ik weer volop rimpels bestrijden. Doen jullie mee?

Mocht je het gemist hebben en het nog leuk vinden om terug te kijken, hier kun je het item nog eens zien.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram