arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
IMG_2922

De rimpel der rimpels

Voor de één is het de fronsrimpel, voor de ander is het de neus-lippenplooi en dan is er nog de groep van de hangende mondhoeken. Er is altijd wel één rimpel die de boventoon voert en zonder wie het leven een stuk aangenamer zou zijn: de rimpel der rimpels.

De rimpel der rimpels

De rimpel der rimpel is de rimpel waar jij je het allermeest aan stoort. Het is de rimpel die je als eerste opvalt als je naar een foto van jezelf kijkt en de rimpel waarvan je vermoedt dat als hij er niet meer zou zijn, je een stuk gelukkiger door het leven zou gaan.

De rimpel der rimpels is trouwens heel persoonlijk. En het hoeft ook helemaal niet zo te zijn dat de rimpels der rimpels jouw omgeving ook opvalt.

Het kan zelfs zo zijn dat je op een hoop onbegrip stuit als je openlijk spreekt over jouw rimpel der rimpels. “Ik weet niet waar je het over hebt“, of “ik zie hem niet eens zitten” zijn volkomen normale reacties bij de rimpel der rimpels.

IMG_2925

Fronsrimpel

Zelfs nu hij onder de botox zit is mijn rimpel der rimpels zonder enige twijfel mijn fronsrimpel. Ik vind mijn kraaienpootjes nog wel enigszins schattig en kan zelfs nog wel leven met de rimpels die ontstaan als ik lach. Ondanks dat ik veel meer rimpels rondom mijn ogen heb komen ze qua ergernis niet eens bij mijn fronsrimpel in de buurt.

IMG_2920

Dat is ook de reden dat ik zo blij ben dat ik mijn fronsrimpel heb laten behandelen. Zonder arrogant over te komen: ik vind mezelf zonder rimpel der rimpels ineens een stuk leuker om te zien.

Ik kijk voor mijn gevoel niet altijd meer zo chagrijnig en een bijkomend voordeel: ik kan opeens ook wel weer leven met mijn andere rimpels. Zo vind ik de kleine rimpeltjes op mijn bovenlip ineens een stuk minder erg en stoor ik me ook minder aan mijn beginnende neus-lippenplooi. Is de rimpel der rimpel toch nog ergens goed voor.

Wat is jouw rimpel der rimpels?

Furrow op Instagram