arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
resultaat-dermapen-voor-en-na-2

Resultaat Dermapen, fronsrimpel voor en na

Fronsrimpel voor

Door alle rimpelbehandelingen die ik de laatste tijd heb gedaan, krijg ik steeds meer vragen of er verschil is tussen mijn fronsrimpel voor en na. Tijd voor een update met duidelijke voor en na-foto’s.

Ik kan fronsen als geen ander en dat heeft er voor gezorgd dat er permanent tussen mijn wenkbrauwen twee grote, duidelijke lijnen te zien zijn. Ook als ik niet frons zitten ze er. Op alle gezellige familiefoto’s zie ik bij mezelf maar één ding: mijn fronsrimpel.

Natuurlijk zou ik al mijn energie kunnen steken in het oplossen van belangrijkere wereldproblemen en is het misschien ietwat oppervlakkig om je bezig te houden met rimpels, maar dan ben ik maar oppervlakkig. Weg met die fronsrimpel.

resultaat-dermapen-voor-en-na-1

Botox voor je fronsrimpel?

De allersnelste oplossing voor deze twee diepe lijnen is botox, daar valt niets tegenin te brengen. Ondanks de vele negatieve berichten in de media over botox, zitten er namelijk ook heel veel voordelen aan botox. Niet voor niets is het nog steeds één van de populairste rimpelbehandelingen. Ik ben ook absolouut niet tegen botox, eerlijk gezegd neig ik steeds meer naar een botoxinjectie. Botox heeft namelijk als grootste voordeel dat je stralend de kliniek uitloopt.

Een botox-injectie is de ‘lunchtime-behandeling’ bij uitstek en in Amerika zijn er zelfs happy-hours bij de botoxklinieken tussen 12:00 en 13:00 uur. En botox is niet permanent. Bevalt het je niet hoe je gezicht er na een botoxbehandeling uitziet? Laat het uitwerken en binnen 6 maanden heb je weer je oude gezicht terug.

Resultaat Dermapen

Ik heb gekozen om eerst mijn fronsrimpel met de Dermapen te behandelen. Botox kan altijd nog. Mijn rimpelbehandeling met de Dermapen zorgde wel voor de nodige commotie in de buurt. Een rode fronsrimpel valt op en zorgt voor rare blikken in de supermarkt. Gelukkig was er Lycogel en hiermee heb ik wel mijn rimpelbehandelingen iets kunnen verbergen. Ik ben eerlijk gezegd echt verbaasd over het resultaat van de Dermapen. Zoals je kunt zien is mijn fronsrimpel stukken minder zichtbaar is geworden.

resultaat-dermapen-voor-en-na

Fronsrimpel na

Toch vraagt ook een behandeling met de Dermapen om meer geduld dan bijvoorbeeld botox. Het duurt sowieso een aantal weken voor je echt resultaat ziet en afhankelijk van de diepte van je (frons)rimpel, kan het zijn dat je meer behandelingen nodig hebt. En ik kan nog steeds fronzen, dus ik ben eigenlijk weer bezig om nieuwe lijnen te maken. Oeps….

Welke rimpelbehandeling vind jij de beste voor jouw fronsrimpel?

 

Furrow op Instagram