arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Renate Gerschtanowitz nieuwe gezicht Olaz

Renate Gerschtanowitz

Renate Gerschtanowitz is het nieuwe gezicht van Olaz

De 33-jarige Renate Gerschtanowitz (ook bekend onder haar meisjesnaam Renate Verbaan) is het nieuwe gezicht van het huidverzorgingsproduct Olaz. Renate is bij iedereen natuurlijk bekend van de televisiezender Net 5, op SBS 6 is Renate Gerschtanowitz te zien als vaste deskundige bij Shownieuws en vanaf nu is ze dus ook verbonden aan Olaz.

Volgens mij kent iedereen, met of zonder rimpels, het merk Olaz wel. Olaz is in de jaren ’50 ontwikkeld door de chemist Graham Wulff voor zijn vrouw Dinah. Graham Wulff wilde een speciale crème voor zijn vrouw ontwikkelen die haar huid wel zou hydraten, maar waarbij ze er niet gelijk zo vettig uit zou zien. Er bestond in die tijd uberhaupt niet echte anti-rimpelcrèmes, maar met hele vette crèmes verdwenen je rimpels wel, maar liep je wel de hele dag met een vettig en glanzend gezicht rond. Graham Wulff ontwikkelde Oil of Olaz Beauty Fluid; een lichte, vetvrije formule die snel door de huid wordt opgenomen.

Sindsdien is Oil of Olaz één van de bekendste huidverzorgingsmerken. Sinds 2000 is de naam verkort naar Olaz en nog steeds is Olaz één van de meest herkenbare merken ter wereld. Met Renate Gerschtanowitz als nieuw gezicht kan die herkenbaarheid alleen maar groter worden.

Naast presentatrice, deskundige en model is Renate ook gewoon moeder en weet ze wat een slapenloze nacht voor je huid (en rimpels) kan betekenen. Renate Gerschstanowitz is gewoon heel mooi en op haar prachtige gezicht is geen rimpel te bekennen. Ze ziet er helemaal rimpelloos uit en gebruikt zeker geen botox of fillers.

Bekend of onbekend, als je fabulous oud wil worden zul je goed voor jezelf moeten zorgen. Ook Renate geeft toe dat ‘een momentje voor jezelf’ de methode is om er voor te zorgen dat je er goed uit blijft zien. Een maskertje, een boek lezen in bad of een bezoek aan de schoonheidsspecialiste zorgen er volgens Renate voor dat ze tot nu toe nog weinig last heeft van rimpels. Ook heeft Renate tegenwoordig een vast sportregime en helpt het sporten haar om haar huid mooi te houden en natuurlijk helpt het smeren met een anti-rimpelcrème van Olaz ook tegen de eerste fijne lijntjes.

Toch merkt Renate het ook dat ze ouder wordt en heeft ze net als iedere vrouw een hekel aan rimpels. Aan welke rimpels stoort Renate zich het ergst en zou ze ooit botox nemen?

Kijk hier naar het interview dat ik had met Renate Gerschtanowitz voor Furrow:

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram