arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Pure Gold Collagen: Drink je rimpels weg

antirimpeldrank

De drank tegen rimpels: Pure Gold Collagen

Hoe ouderwets is het om je rimpels weg te smeren met een anti-rimpelcrème? In celebville is het al de normaalste zaak van de wereld om je rimpels met beautyproducten weg te drinken. Het is helemaal hot and happening om drankjes te drinken die collageen bevatten. De drankjes zorgen er dus voor dat je minder rimpels krijgt, maar dan van binnenuit. Met meer dan 100 miljoen (!) verkochte flesjes wereldwijd, is Pure Gold Collagen de nieuwste trend op het gebied van anti-aging.

Naarmate je ouder wordt neemt de aanmaak van collageen af en hierdoor krijg je automatisch meer rimpels. Pure Gold Collagen beweert met het drankje tot in de diepe lagen van de huid te dringen en zo rimpels te bestrijden. Pure Gold Collagen smaakt naar ananas en belooft juist de diepere lagen van de huid te kunnen bereiken, waar zelfs de meest geavanceerde anti-rimpelcrèmes niet bij kunnen komen.

Maar er zit meer in het drankje dan alleen collageen. Rimpels hebben geen schijn van kans doordat er in Pure Gold Collagen ook nog eens hyaluro, borage olie, N-acetylglucosamin en heel veel goede vitamines zoals vitamine C, E en vitamine e B6 zitten.

Hoe lang moet je Pure Gold Collagen drinken voordat je resultaat ziet?

Je kunt de eerste verandering van je huid al na ongeveer 2 à 3 weken merken, maar dat geldt niet voor iedereen. Mensen met veel rimpels of mensen die er een slechte levensstijl op na houden (roken, zonnebank) moeten het drankje minimaal 8 weken drinken. En wil je echt van al je rimpels verlost zijn, dan moet je 12 weken aan de slag.

Toch twijfelen de experts of dit drankje echt werkt. Volgens cosmetische artsen is het zo dat er geen enkel bewijs is dat je door het drinken van collageen minder rimpels krijgt. Volgens de experts is het zo dat de collageen al wordt afgebroken in je maag en dat het niet eens de kans krijgt om iets voor je huid te doen.

Het is wel zo dat het drankje vol vitamine C en vitamine E zit en van deze twee vitamines is wel bewezen dat ze echt heel goed zijn voor je huid en rimpels. En vitamine C en E zorgen er voor dat je huid beter gehydrateerd is, waardoor je ook minder rimpels krijgt.

Het is wel een pittig duur alternatief voor je antirimpelcrème, want het kost je 3,50 pond per drankje. 10 flesjes kun je voor 34,99 pond bestellen op www.boost.com

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram