arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
babor-reversive-3

PhotoDiary: BABOR ReVersive

PhotoDiary: BABOR ReVersive

Het is niet de bedoeling van een persreis om journalisten te dwingen een positief artikel te schrijven (oké, misschien stiekem ook een klein beetje), maar het idee is eerder om de filosofie van het merk te leren kennen en tegelijkertijd een kijkje achter de schermen te geven.

Natuurlijk draait het bij deze persreis om de lancering van de nieuwe ReVersive-lijn, maar BABOR wil ook duidelijk een beeld geven van welke processen eraan vooraf zijn gegaan, voordat deze vier producten überhaupt in de winkel liggen.

Also… Ab nach Deutschland. Kijk je mee naar het verslag van deze persreis in de PhotoDiary: BABOR ReVersive?

photodiary-babor-reversive-6

PhotoDiary: BABOR ReVersive:

Het hoofdkantoor van BABOR ligt in Aachen. Samen met journaliste Désirée Schoonen (magazine ELEGANCE) gaan Tessa Kroon (Mooi PR) en ik met de trein naar Duitsland.

Nog even stiekem werken in de trein, zolang ik nog gebruik kan maken van de Nederlandse WiFi.

babor-reversivephotodiary-babor-reversive-4

ReVersive anti-aging dual serum

Een goed begin is het halve werk en onder het genot van een glas rosé champagne laat BABOR ons in het schitterende hotel Quellenhof kennismaken met ReVersive.

Deze nieuwe lijn richt zich op de moderne vrouw (35+) die op zoek is naar een huidverzorgingsproduct dat preventief werkt en dus huidveroudering voorkomt, maar ook al resultaat op korte termijn laat zien.

photodiary-babor-reversive-2

De lijn bestaat uit vier producten:

  • ReVersive anti-aging dual serum ( 4x 8,7 ml 193,00 euro)
  • ReVersive anti-aging cream (50 ml, 122,00 euro)
  • ReVersive anti-aging cream rich (50 ml, 122,00 euro)
  • ReVersive anti-aging eye cream (15 ml, 81,50 euro)
BABOR ReVersive

Laat je niet misleiden door het aantal producten. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een simpele huidverzorgingslijn, maar niets is minder waar. Zo kan je bijvoorbeeld het anti-aging dual serum ook niet zomaar een serum noemen, maar is het vanwege het bijzonde tweefasen-systeem eerder een ware revolutie.

Het ReVersive anti-aging dual serum bestaat namelijk uit vier verpakkingen, en elk serum is voor exact zeven dagen samengesteld. Voor gebruik moet je het product eerst met een speciaal kliksysteem activeren, waarna het ongeveer een week houdbaar is. Tijdens een kuur van vier weken word je constant voorzien van actieve werkstoffen met maar één doel: het verjongen van je huid.

babor-reversive-5

Re-Youth-complex

Maar niet alleen het dual serum is bijzonder, alle andere producten uit deze lijn bevatten ook het zogenoemde Re-Youth effect, dat ontwikkeld is in het eigen laboratorium van BABOR. Dit complex bestaat uit al bestaande (en dus bewezen!) ingrediënten, maar het merk heeft ook een aantal nieuwe ingrediënten toegevoegd.

babor-reversive-1

TelovitinAgicylLumicol en Epocyl vormen samen dit Re-Youth-effect, waarbij het niet alleen draait om resultaat op korte termijn, zoals het beschermen en egaliseren van de huid, maar vooral ook om het verlengen en vernieuwen van de levensactiviteit van je cellen. Juist door daar de focus op te leggen, zorg je vanzelf voor een gezonde en stralende huid die ook nog eens langer mooi en jong blijft.

babor-persreis

En aan het eind van deze persreis maken we ook nog kennis met de CEO van BABOR Cosmetics, Michael Schummert. Hij vertelt ons alles over zijn liefde voor het merk, de strategieën voor de komende jaren, en laat hij weten dat het echt elke ochtend weer een feestje is om één van de BABOR fluids te mogen gebruiken. Want ondanks alle nieuwe technieken en de laatste mogelijkheden, moet hij eerlijk bekennen: oude liefde roest niet…

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram