arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
persreis-filorga-13

Photo Diary: persreis Filorga

De afgelopen 2 dagen heb ik doorgebracht in Parijs en ben ik op bezoek geweest bij het hoofdkantoor van huidverzorgingsmerk Filorga.

Melissa Slotenmaker van MooiPR is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing van het merk en begeleidt ons tijdens deze persreis. Melissa: “Persreizen worden georganiseerd om journalisten meer informatie over een merk te geven. Tijdens deze 2 dagen opent Filorga letterlijk haar deuren en geeft je alle informatie die je nodig hebt.”

Paris, nous voilà. Kijken jullie mee met deze Photo Dairy: persreis Filorga?

persreis-filorga-9

De trein naar Parijs vertrekt om 08.19 uur vanaf Amsterdam Centraal. Wederom vroeg uit de veren dus (lees: wallen).

persreis-filorga-5

In de trein vertelt Melissa wat ik de komende dagen allemaal kan verwachten. We leren de mensen achter de schermen bij Filorga kennen en last but not least staat tijdens deze persreis ook een ontmoeting met Dr. Michel Tordjman gepland, de arts die Filorga in 1978 heeft opgericht.

persreis-filorga-2

Je krijgt trek van een treinreis van 3 uur. Als eerste staat dan ook een chique lunch gepland in het beroemde sterrenrestaurant Le Jules Verne. Wat een indrukwekkend begin van deze reis.

persreis-filorga-6

Ondanks dat het bewolkt is in Parijs is het uitzicht echt fenomenaal. En trouwens niet alleen het uitzicht, maar ook het eten is echt geweldig.

persreis-filorga-11

Na de lunch vertrekken we naar het hoofdkantoor van Filorga en krijgen we een presentatie van communicatiemanager Marianne Tabudlo. Ze vertelt ons de geschiedenis van het merk, maar we krijgen ook alvast een voorproefje van de nieuwe lanceringen.

persreis-filorga-17

Zo is vanaf januari 2014 de hand-filler verkrijgbaar. Met dit product gaat het merk met behulp van hyaluronzuur de strijd aan op het gebied van huidveroudering van de handen.

persreis-filorga persreis-filorga-3

Hyaluronzuur is sowieso het keyword bij Filorga. Zo is dit superingrediënt te vinden in hun fillers, mesotherapie en in bijna alle huidverzorgingsproducten.

persreis-filorga-14

Na een lange dag gaan we terug naar het hotel en vroeg naar bed. Morgen staat een ontmoeting met Dr. Michel Tordjman op de agenda en krijgen we de mogelijkheid om een mesotherapiebehandeling te ondergaan.

Want, het is tijd om het merk ook daadwerkelijk te ervaren. In Frankrijk is mesotherapie namelijk echt ongekend populair. Bij deze (gezichts)behandeling draait het allemaal om hydratatie en huidverbetering. Hiervoor wordt niet-gecrosslinkte hyaluronzuur direct in de huid geïnjecteerd.

persreis-filorga-15

Het is een eer om deze behandeling te ondergaan bij Dr. Michel Tjordman. Ik moet toegeven dat de ervaringen met mesotherapie zeer uiteenlopen, maar ik ben echt onder de indruk van het resultaat. Wow.

persreis-filorga-16

Vermoeid, maar zonder enige rimpel ga ik weer terug naar Nederland. Dank je wel MooiPR en Filorga voor deze onvergetelijke ervaring.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram