arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
botoxprogramma-bnn-4

Photo Diary: Botoxprogramma met Sophie Hilbrand

Sophie Hilbrand is naar eigen zeggen, één van de weinige presentatrices die zich niet heel erg bezighoudt met haar uiterlijk. Toch wordt ze in haar werk steeds vaker geconfronteerd met botox. Het kan dan bijna ook niet anders dat de 39-jarige presentatrice regelmatig gevraagd wordt naar wat zij er eigenlijk aan doet om mooi oud te worden.

Aangezien ze stiekem ook wel enigszins nieuwsgierig is, dompelt de presentatrice zich voor haar nieuw BNN-programma onder in de wereld van anti-aging. En natuurlijk kom je dan ook bij Furrow uit.

Voor haar nieuwe programma gingen Sophie en ik een dag op pad en in deze Photo Diary geef ik je alvast een kijkje achter de schermen van deze bijzondere opnamedag. Kijk je mee?

maaik1

De dag begint met een trainingssessie @3SIXTY5 Personal Training. Ik ben er echt van overtuigd dat sporten heel belangrijk is als je mooi oud wilt worden.

botoxprogramma-bnn-8

Je kunt nog zo veel (dure) crèmes gebruiken, als je daarnaast niet gezond leeft heb je er geen tot weinig resultaat van. Wandelen, fietsen of de sportschool in dus.

botoxprogramma-bnn-7

Je kan niet zeggen dat ik niet opval in mijn roze (Röhnisch) sportpakje. Ik ben gewoon verliefd op dat merk. En stiekem ook een beetje op mijn personal trainer Jelle van Houten.

botoxprogramma-bnn-6

Bindweefselmassage

En van de sportschool door naar Agnieszka Kadula. Haar bindweefselmassages zijn niet alleen het geheim achter veel BN’ers, maar ook achter die van mij. (Op een beetje botox na dan). Ik kan echt niet zonder haar handen.

botoxprogramma-bnn-17

L’Oréal Make Up Genius App

In mijn agenda staat ook de lancering van de nieuwe L’Oréal Make Up Genius App. Dit is niet zomaar een app, maar een heuse make-up simulator.

botoxprogramma-bnn-12

MakeUp Genius-app

Met behulp van deze MakeUp Genius-app kun je op je telefoon of tablet virtueel make-upproducten testen, zonder dat je het ook daadwerkelijk hoeft aan te brengen. Deze technologie is helemaal nieuw in de beautywereld.

botoxprogramma-bnn-1

Beertje van Beers, Tom Sebastian, Anouk Smulders en ik zijn namelijk allemaal even nieuwsgierig hoe we er in deze app zullen uitzien met de looks van L’Oréal.

botoxprogramma-bnn-14

En een programma over botox kan niet zonder kritische vragen. Mijn vriendin Renee Vervoorn wordt dan ook uitgebreid gevraagd naar haar mening over botox en fillers.

En na een lange opnamedag wordt alle techniek weer losgekoppeld van mijn ultiem mooie La Dress-jurkje (over verliefd gesproken!) en zitten de opnames erop.

botoxprogramma-bnn-13

Benieuwd naar het resultaat? Nog even geduld, het botoxprogramma wordt pas in september 2015 uitgezonden.

Oproep: Voor het programma is de redactie van het programma op zoek naar echte die hard Furrow fans. Dus: kom je hier dagelijks en lijkt het je leuk om door Sophie geïnterviewd te worden over mijn website? Laat dan een comment achter, dan kan de redactie contact met je opnemen!

Furrow op Instagram