arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
open-dag-maison-pr-11

Photo Diary: Open dag MaisonPR

Ik kom werkelijk waar om in antirimpelcrèmes. Echt, een drogisterij is er helemaal niets bij. Nu koop ik verschillende producten voor mijn blog om te testen, krijg ik ook veel serums en crèmes opgestuurd van diverse merken en daarnaast werk ik ook met verschillende PR-bureaus samen. Eén van deze bureaus is MaisonPR.

Gisteren organiseerde MaisonPR een ‘A Beauty-ful Day’, een open dag waarbij je diverse presentaties krijgt van de verschillende merken waar dit bureau de PR voor doet. Tijdens zo’n evenement word je gelijk op de hoogte gehouden van de laatste trends op beautygebied en wat je komend seizoen allemaal kunt verwachten.

Het leek me leuk om julie een keer te laten zien wat zo’n dag precies inhoudt. In deze Photo Diary: Open dag MaisonPR kun je dan ook precies zien wat er allemaal gebeurt en krijg je alvast een sneak preview van wat de trends voor 2014 zijn.

photo-diary-open-dag-maison-pr-10

 Red Carpet Queen

De dag begint om 11:00 uur met een presentatie van Joeri Vanhove, eigenaar van Red Carpet Queen. Hij vertelt ons alles over de nieuwste herfstkleuren en blikt ook alvast een beetje vooruit op 2014.

photo-diary-open-dag-maison-pr-5

Altijd handig: een klein schaaltje vol met anti-oxidanten. Ook tijdens dit soort evenementen wordt er rekening gehouden met het bestrijden van rimpels. Zowel aardbeien als blauwe bessen zijn geweldig voor je huid, dus je begrijpt dat ik alles heb opgegeten. Stiekem zelfs 2 schaaltjes….

photo-diary-open-dag-maison-p3

Het leuke van dit soort presentaties is dat je ook gelijk meer achtergrondinformatie van een merk krijgt. Zo vertelt Joeri alles over waar de namen van zijn producten vandaan komen. De blauw/zwarte nagellak heeft bijvoorbeeld de naam ‘Octopussy’ gekregen, omdat deze nagellak de kleur van de inkt van een inktvis heeft en de nude kleur heet ‘Mannequin’. Deze is weer vernoemd naar etalagepoppen, omdat de kleur hem daaraan doet denken.

photo-diary-open-dag-maison-pr-2

Dr Dennis Gross

Ik ken het merk Dr Dennis Gross wel, maar moet eerlijk bekennen dat ik nog geen tijd heb gehad om de producten ook echt te gebruiken. Dat staat in 2014 voor mij op de agenda. Ik heb er nu al zin in, want ondanks dat ik honderden crèmes heb, word ik nog steeds van elk potje blij.

photo-diary-open-dag-maison-pr

Na de presentatie even snel bijkletsen met Mireille Kuijpers, senior PR-manager Beauty. We mailen wekelijks, maar het is ook altijd zo leuk om even LIVE bij te kletsen.

photo-diary-open-dag-maison-pr-6

 Detox Delight

In de modewereld zijn dit soort open dagen van PR-bureaus heel normaal en worden de nieuwe collecties voor volgend seizoen gepresenteerd, maar ze worden nu ook steeds vaker georganiseerd als het om beauty en lifestyle gaat. Tussendoor nog even een gezond sapje van Detox Delight en dan snel door naar de skincare-afdeling.

photo-diary-open-dag-maison-pr-7

BIOEFFECT

Ook voor 2014 in mijn planning: de producten van BIOEFFECT. Dit beautymerk komt uit IJsland en zijn huidverzorgingsproducten zijn allemaal op basis van het natuurlijke eiwit EGF. Een jonge huid produceert dit eiwit van nature, maar helaas vermindert ook hiervan de productie als je ouder wordt (lees: minder stevigheid en elasticiteit).

photo-diary-open-dag-maison-p-4

Estée Lauder

Daarna loop ik natuurlijk nog even langs mijn grote liefde: Estée Lauder.

photo-diary-open-dag-maison-pr-9

 Jo Malone

And last but not least krijg ik een workshop van Jo Malone. De dozen van dit merk zijn bijna iconisch en tijdens deze workshop kregen we exact uitgelegd hoe de dozen worden ingepakt. Ik kan je vertellen, dat is dus nog een stuk lastiger dan het eruitziet. En Jo Malone presenteert 4 nieuwe kaarsen die na kerst in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik verheug me nu al op 2014.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram