arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
goodiebaggirl-like-my-brand-career-moms-6

Photo Diary: Goodiebag Girl Like My Brand Career Moms

Gisterenavond vond in hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam de derde editie plaats van Like My Brand. Like My Brand is een exclusief evenement van Goodiebag Girl, waarbij het doel is om toonaangevende merken in contact te brengen met vrouwelijke innovators. De eerse editie was er een eentje speciaal voor vrouwen, de tweede voor mannen en gisteravond was het de beurt aan de ‘career moms’. Deze evenementen van Goodiebag Girl zijn echt hot and happening: Bridget Maasland, Regina Romijn, Maria Kooistra, Jelke van Houten en Anouk Smulders stonden allemaal op de gastenlijst.

goodiebaggirl-like-my-brand-career-moms-3

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is de incognito brace

Tijdens het evenement draait het allemaal om het vullen van een gigantische goodiebag. De avond begint met een lege goodiebag, maar door langs verschillende booths te lopen kun je je goodiebag langzaam vullen. Daar krijgen merken de mogelijkheid om zichzelf te presenteren aan de career moms, maar ook om iets weg te geven. ‘Give one, get one‘ is het motto van Like My Brand. goodiebaggirl-like-my-brand-career-moms-9

In de make-up bij Make-up studio

Lassus Tandartsen is één van de merken die gisteravond aanwezig was tijdens dit unieke evenement. Tijdens de eerste editie van Like My Brand was ik uitgenodigd als één van de deelnemende vrouwen, maar vanavond was ik vanwege mijn onzichtbare beugel spreker bij Lassus. Mijn taak was om te laten zien hoe het is om de incognito brace te dragen. Nu zie je inderdaad niks van de beugel, maar ik zat ’s middags voor de zekerheid bij Annechien Braams in de make-upstoel om de aandacht ook op mijn ogen te vestigen.

goodiebaggirl-like-my-brand-career-moms

Tandartsen Thomas, Ilian, Chris, Stijn en Derk-Jan

De incognito brace was één van de hoogtepunten in de booth. Maar het ging vooral ook om de tandartsen van de praktijk. Want, de tandartsen die bij Lassus werken zijn niet echt wat je van een tandarts verwacht (lees: oud, serieus en voornamelijk grijs), maar ze zijn gewoonweg jong, leuk en gezellig. Het is mede door hun aanwezigheid een feestje om naar de tandarts te gaan. En naast het presenteren van de onzichtbare beugel, wilde Lassus op deze avond ook graag laten zien dat het juist heel leuk kan zijn bij de tandarts.

goodiebaggirl-like-my-brand-career-moms-5

Door met jouw tandarts naar keuze om de foto te gaan, konden de career moms een afspraakje winnen met jouw tandarts naar keuze. Er waren tandartsen in alle soorten en maten. Dik, dun, gespierd, oud, jong, maar allemaal even leuk. Thomas, Ilian, Chris, Stijn en tandtechnicus Derk-Jan stonden gisteravond allemaal voor de dames klaar.

goodiebaggirl-like-my-brand-career-moms-

En daarnaast werd natuurlijk ook aan serieuze zaken gewerkt. In de booth kregen de career moms een demonstratie van facings en vertelde ik alle aanwezige dames over mijn incognito brace en gingen de moeders maar al te graag met hun favoriete tandarts op de foto. Al met al een enorm geslaagde avond, waar ontzettend veel is gelachen bij een tandarts. In oktober staat er opnieuw een nieuwe Like My Brand gepland, maar dan weer met 100 mannen.

Ga jij graag naar de tandarts?

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram