arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Photo Diary: Beautydag met Vivian Reijs

Vivian en ik hebben elkaar twee jaar geleden leren kennen op een verjaardagsfeestje van Wendy van Dijk en sinds die tijd hebben we regelmatig contact. We zijn even oud en delen onze liefde voor een gezond leven, maar hebben we elkaar ook gevonden in de zoektocht naar een mooie huid. Daarom hebben we besloten samen een beautydag te plannen.

Vivian leeft heel gezond en eet voornamelijk biologische producten, maar dit geldt ook op beautygebied. Geen chemische peeling dus, maar vandaag staat een natuurlijke peeling gepland, de bekende kruidenpeeling van Neoderma. Kijk hieronder mee in de Photo Diary: Beautydag met Vivian Reijs.

photo-diray-beautydag met-vivian-reijs

Zoals het een echte ster betaamt, is Vivian fashionably late (lees: veel te laat). We hebben om 08.30 uur afgesproken, maar ik krijg om 08.31 uur een app met de tekst ‘File!!!!.’

45 minuten later staat ze voor de deur en van haar lach word je spontaan blij en gaan we vol goede moed samen op weg naar Den Haag.

photo-diary-beautydag-met-vivian-reijs-5

Het blijft vroeg en ondanks dat we te laat zijn, halen we onderweg nog wel even snel een koffie bij het benzinestation. Niet de meest lekkere koffie, maar eerlijk gezegd voldoet op dit moment elke vorm van cafeïne.

photo-diary-beautydag-met-vivian-reijs-9

Het liefst willen we zo snel mogelijk met onze beautydag beginnen en rijden we met een noodgang naar Den Haag, maar we mogen hier echt maar 80 kilometer per uur. Rustig aan dus…

photo-diary-beautydag-met-vivian-reijs-4-10

Bijna een uur te laat komen we aan bij Neoderma. Sorry! Maar we hebben er wel superveel zin in.

photo-diary-beautydag-met-vivian-reijs-8

Het is toch altijd jammer dat je een haarnetje op moet tijdens een behandeling, maar door deze kruidenpeeling worden we hopelijk straks een stuk mooier.

photo-diray-beautydag met-vivian-reijs-11

Sowieso ziet deze natuurlijke peeling er niet echt heel lekker uit, maar hij is wel enorm goed voor je huid. Vooral als je last hebt van een onrustige huid, grauwe teint of als je huid gewoon even een oppepper nodig heeft doet hij echt wonderen.

photo-diary-beautydag-met-vivian-reijs-4

Mooi oud worden vergt energie en daar krijg je honger van. We blijven op de gezonde toer en ik heb speciaal havermoutpannenkoeken gebakken. Gezonde lunch dus.

photo-diary-beautydag-met-vivian-reijs-2

En op de terugreis nog even snel een bietensapje. Het kan bijna niet anders dan dat we morgen zonder rimpels wakker worden! Benieuwd naar deze Neoderma biopeeling? Zondag komt de video online van de behandeling van Vivian.

Wil jij Vivian trouwens volgen, kijk dan op haar website vivonline.nl

 

Furrow op Instagram