arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
beauty-brands-united-3

Photo Diary: Beauty Brands United

Donderdag 13 maart vond in Loods 6 in Amsterdam de Beauty Brands United plaats. Afgekort BBU is een jaarlijks evenement georganiseerd door MooiPR waarbij het allemaal draait om beauty.

Tijdens dit persevenement tonen meer dan 30 beautymerken hun nieuwste producten aan de aanwezige beautyjournalisten, beautybloggers en social influencers. Deze editie was extra speciaal vanwege het 10-jarig bestaan van het persevenement. Kijken jullie mee? Photo Diary: Beauty Brand United.

beauty-brands-united-2 beauty-brands-united-8

Dat deze editie extra bijzonder is, blijkt eigenlijk al direct bij binnenkomst in de zogenoemde bagagehal. Vanwege de enorme hoeveelheid cupcakes, lekkere hapjes, enorme Dior-ballonnen en healthy fruitwater krijg je meteen een feestelijk gevoel.

. beauty-brands-united-11

Maar op de BBU moet natuurlijk wel ‘gewerkt‘ worden. Op deze beurs word je namelijk binnen een mum van tijd (lees: 3 uur) op de hoogte gebracht van alle nieuwe lanceringen die gepland staan voor 2014 en de laatste trends.

beauty-brands-united-4

Etat Pur Actif Pur A64

Zo presenteert Etat Pur het nieuwe Actif Pur A64 met ginseng extract. In de zoektocht naar de eeuwige jeugd kan dit ingrediënt natuurlijk niet ontbreken. Etat Pur Actif Pur A64 is speciaal ontwikkeld om een vermoeide en doffe huid weer glans te geven. Ginseng activeert namelijk de bloedcirculatie, brengt het vochtgehalte in de huid weer op peil en versnelt het aanmaken van nieuwe huidcellen.

beauty-brands-united-1

En huidverzorgingsmerk Collistar viel op met maar liefst 37 trendy en ultrafelle mininagellakjes. Deze Gloss Nail Lacquer Gel geeft (bijna) hetzelfde effect als gelnagellak (geen uv-lamp nodig!) en houden ongeveer 6 dagen aan.

beauty-brands-united-6

En daarnaast kon je ook kennismaken met hun nieuwe Anti-Age scrub. Deze scrub bevat essentiële oliën, zeezout en ruikt naar sinaasappelbloesem en citrusvruchten.

beautybrandunited

Behalve nieuwe producten, vind je op de BBU ook een aantal nieuwe merken, waaronder een liftende spray: Divine Sensation Refreshing Skin Activator. Deze spray spant de huid aan, activeert de natuurlijke uitstraling van de huid, verfrist, verzacht en hydrateert. Wat wil je nog meer? Ideaal te gebruiken als verfrissende gezichtsspray, maar ook bijvoorbeeld ideaal voor in het vliegtuig.

beauty-brands-united-5

En last but not least waren ook de producten van Zo Skin Health en ZO Medical op de BBU te vinden…

beauty-brands-united-7 misslipgloss-furrow

En op deze beurs kom je vooral heel veel bekenden tegen. Zo troffen Miss Lipgloss en ik elkaar bij de gezonde chocolade van IloveHealth. Gezien onze gezamenlijke liefde voor dit product was het vechten geblazen wie het bakje mocht vasthouden voor de foto.

En dan ga je naar huis met een enorme goodiebag. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik me enorm verheug op alle nieuwe lanceringen.

Furrow op Instagram