arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Perspresentatie lancering ‘World of Beauty’

In Ron Gastrobar, het restaurant van meester-kok Ron Blaauw vond gistermiddag de lancering plaats van de nieuwe website van topvisagist Mari van de Ven, World of Beauty.

perspresentatie-lancering-world-of-beauty

De uitnodiging was ietwat geheimzinnig en riep nogal wat vragen op. ‘Mari van de Ven nodigt u graag uit voor een bijzonder moment in zijn leven. Ruim 1,5 jaar heeft hij gewerkt aan een droom. Deze droom wil hij graag laten ontwaken met een druk op de knop’.

perspresentatie-lancering-world-of-beauty-3

Hierdoor was het voor alle aanwezige media nog niet helemaal duidelijk wat Mari zou gaan presenteren. Ferry Doedens, Tatjana Simic, Britt en Ymke, maar ook RTL Boulevard en Shownieuws kwamen nieuwsgierig op de perspresentatie af.

Vanwege opnames kon Wendy van Dijk niet bij de presentatie zijn, maar ze had wel een korte boodschap ingesproken waarbij ze vertelde trots te zijn op Mari en gaf ze ook het startsein voor de officiële lancering van World of Beauty.

perspresentatie-lancering-world-of-beauty-5

World of Beauty

Mari van de Ven is anderhalf jaar bezig geweest met de ontwikkeling van zijn nieuwe website waar je alles kunt vinden en kunt kopen op het gebied van make-up en huidverzorging. World of Beauty is een echte webshop, maar naast heel veel beautyproducten vind je ook advies van de topvisagist en zijn persoonlijke favorieten. “Je vindt er make-up, huidverzorgingsproducten en accessoires en daarnaast geef ik elke week tips op het gebied van haar en make-up. Het is heel persoonlijk en dat maakt het uniek en anders dan alle andere webshops.

perspresentatie-world-of-beauty-2

En tussen het aanbod van allerlei haarproducten, make-upkwasten en foundations, vind je dus make-uptips van Mari zelf. Zo legt hij uit hoe je je ogen moet opmaken en geeft hij je korte tips over het gebruik van foundation. “Ik heb het natuurlijk niet alleen gedaan, maar met een heel team. We zijn nog volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe ideeën, maar ik ben zo trots op wat we tot nu toe hebben neergezet. Alles klopt en past helemaal bij mij: de kleur, het lettertype en het design.” 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de World of Beauty en make-uptips van Mari van de Ven, kijk dan op worldofbeauty.nl

Furrow op Instagram