arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
gladskin

Gladskin

Misschien is het beter om er niet lang bij stil te staan, maar er leven allerlei beestjes (lees: bacteriën, gisten, schimmels) op onze huid. Het gekke is dat je er juist blij mee moet zijn, want de meeste beestjes hebben als doel om onze huid te beschermen.

Alleen zitten er ook beestjes bij die je liever niet op je huid wilt hebben, zoals de Staphylococcus aureus-bacterie die vaak een rol speelt bij een hele hoop huidproblemen. Deze bacterie veroorzaakt weliswaar geen rimpels, maar kan wel een hoop huidaandoeningen zoals rosacae en acne verergeren.

IMG_3258

Gladskin

Ongeveer 30% van de mensen draagt deze bacterie met zich mee. Op zich niet zo veel aan de hand, als je gewoon een gezonde huid hebt. Maar zodra je een huidprobleem hebt, is de kans aanwezig dat dit verergerd wordt door bacteriën.

Gladskin is geen huidverzorgingsproduct, maar richt zich echt alleen op de aanpak van de Staphylococcus aureus-bacterie. Het voordeel is dat de irritaties die je normaal kan krijgen als je voor de aanpak van huidproblemen agressieve middelen gebruikt, met Gladskin niet kunnen optreden.

Gladskin doodt namelijk niet de goede bacteriën, maar is in staat om alleen de slechte kapot te maken. Het nadeel is dat als je huidproblemen niet verergerd worden door deze specifieke bacterie, het product ook niet werkt.

IMG_3293

Gladskin

Naast dat het product vrij is van parabenen, kleurstoffen en parfum staan er dan ook weinig ingrediënten op de INCI-lijst van het product.

Gladskin is er namelijk uitsluitend op gericht om de bacteriële balans van de huid weer te herstellen. Het is geen verzorgende of verzachtende crème die rimpels bestrijdt. Je moet het dus echt zien als aanvulling op je dagelijkse huidverzorging.

Gladskin: 5 verschillende producten

Gladskin is er voor 5 verschillende huidproblemen. Zo is er een Gladskin voor acne, rosacea, eczeem, scheerirritatie en tegen algemene huidirritatie. Alle producten richten zich op het bestrijden van de gevreesde Staphylococcus aureus-bacterie, maar verschillen qua toepassing (lees: crème of gel).

Qua prijs wordt er geen onderscheid gemaakt: ze zijn alle 5 verkrijgbaar voor 32,50 euro. Wil je meer informatie kijk dan op de website: www.gladskin.nl

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram