arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Mijn beautydagboek

PERSOONLIJK: Mijn beautydagboek (+ tussendoortjes)

Als #fitgirls hun voeding tot op de calorie nauwkeurig bijhouden in een eetdagboek, waarom zou je dat ook niet doen met je beautyritueel? Al was het alleen al om te zien of je genoeg zonnebrandcrème gebruikt.
Ter inspiratie: mijn beautydagboek, inclusief tussendoortjes.

Zaterdag 08.00 uur

In principe doe ik in het weekend niet veel anders dan doordeweeks, alleen sport ik om 09.00 uur, dus ga ik daarvoor niet uitgebreid douchen. Ik poets mijn tanden, doe mijn haar in een hoge staart en smeer mijn armen, benen en gezicht in met zonnebrandcrème. De sportschool zit op 20 minuten fietsen, dus belangrijk om mijn huid te beschermen tegen de zon.


En als ik eraan denk, smeer ik mijn nagelriemen (ook mijn teennagels!) in met een nagelriemolie van OPI.11.30 uur

Dit is het moment waarop ik uitgebreid ga douchen, mijn haren was en gezicht reinig. Mijn beautyzonde is dat ik mijn haar elke dag was en zelfs een conditioner gebruik.
Ik heb de shampoos van Maria Nila ontdekt, alleen zilvershampoo kan ik niet elke dag gebruiken, anders wordt mijn haar grijs. Ik wissel hem dus af met de Maria Nila True Soft shampoo en de So Pure shampoo van Keune.

Ik ben begonnen met permanent ontharen (zie video: Is permanent ontharen definitief?) en dan mag je tussentijds niet epileren. Ik moet me dus inhouden om niet even snel mijn benen en oksels te epileren.

Max Factor Dark Magic Black mascara

Verder gebruik ik een serum, dagcrème en een zonnebrandcrème. Behalve mijn Bobbi Brown Long Wear Liquid Liner en Max Factor Dark Magic Black mascara gebruik ik eigenlijk geen make-up.

14.00 uur

Tijd voor een tussendoortje: zonnebrandcrème! Ondanks dat een combinatie van de Daily Power Defense en Oclipse Sunscreen garant staat voor een bescherming van 8 uur, smeer ik meestal nog wat extra zonnebrandcrème op mijn gezicht.

En mijn neus wil ik 's ochtends nog weleens vergeten, dus die krijgt wat extra aandacht.

16.00 uur

Ik hou van schoonmaken, maar dat betekent dat mijn handen vaak droog zijn. Daar komt de OPI-olie weer voorbij.
Behalve mijn 16.00 uur-snack (rijstwafels met chocolade) gebruik ik een handcrème van Suzanne Kaufmann.

En ik vind het fijn om tussendoor nog wat extra deodorant op te doen en nog wat parfum op te spuiten.


20.00 uur

Terwijl mijn kinderen hun tanden poetsen, reinig ik mijn gezicht. Ook in het weekend.
Ik gebruik het micellair water van Garnier om mijn eyeliner en mascara te verwijderen en de OilaCleanse van ZO Medical voor het reinigen van mijn huid.
Als mijn huid onrustig is, gebruik ik speciale pads met salicylzuur om mijn huid extra te reinigen. En vanzelfsprekend poets ik mijn tanden.

In theorie zou een leave-onmasker goed zijn, maar meestal hou ik het bij een nachtcrème met retinol en smeer ik mijn benen in met olie.

Ik heb last van droge voeten (oude-vrouwen-kwaal?), dus ik gebruik elke nacht een voetencrème. Op mijn nachtkastje staat de footcrème van Aruba Aloë.

Heb je de winactie op het Instagram-account van Furrow al gezien?

22.00 uur

Welterusten!

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram