arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

P.L.O.R.K

PLORK

Prachtig Lichaam Ontzettende Rot Kop

Een P.L.O.R.K. wordt vaak gebruikt om een vrouw/meisje  te beschrijven met een ontzettend mooi lichaam, maar een minder mooi gezicht . Het woord is al langer bekend in Den Haag en omgeving , maar kreeg nationale bekendheid nadat Tony uit het bekende televisieprogramma Oh, Oh Cherso het gebruikte om vrouwen te beoordelen op de stranden van Chersonissos.

Nu mijn gezicht niet meer helemaal in de plooi zit, zal mijn lichaam een hoop moeten compenseren. Maar als je gezond bent (er van binnen mooi uitziet), dan ga je er vanzelf aan de buitenkant ook mooier uitzien.

Gelukkig werk ik inmiddels als eventmanager bij het grootste fitnessbedrijf van Nederland, train ik al jaren met een personal trainer en weet ik als geen ander wat sport, fitness en voeding met/voor je lichaam kan doen. Elke woensdag geef ik tips in de rubriek ‘Furrow Health’ wat je moet doen om er overal (en dus niet alleen in je gezicht) mooier uit te gaan zien.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram