arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Tlg#20070430#ST#TE#007#CONNIEBREUKHOVEN74TG5615.jpg#1.jpg

Oud zijn is uit, tijdloos is in.

Oud zijn is uit, tijdloos is in

Schat maar hoe oud ik ben…”. Zo’n zinnetje kon voor het tijdperk Botox voor ongemakkelijke situaties zorgen. Maar nu je bijna uniek bent met rimpels wordt het schatten van iemands leeftijd je wel heel erg moeilijk gemaakt. Bijna onmogelijk zelfs. Neem Connie Breukhoven als voorbeeld. Je weet heus dat ze veel ouder is dan 55, maar hoeveel precies valt moeilijk te bepalen.

Als iemand veel botox en fillers gebruikt (en hier ook openlijk voor uitkomt!), dan is het Connie wel. Toch vindt ze het zelf allemaal nog wel meevallen: “Ik heb heus nog wel rimpels hoor. Vooral rondom mijn mond en ooghoeken zijn heus nog wel wat lachrimpels te zien… Ik kan ze met gemak laten wegspuiten, maar dat vind ik niet nodig. Ik zie er het liefst tijdloos uit.“

Mogen we dan wel commentaar hebben op haar tijdloze gezicht, als het op gezondheid aankomt, kunnen we zeker nog wel iets van Connie leren. Ondanks haar leeftijd ze staat elke dag om zes uur en loopt dan 8 kilometer hard. Haar ochtendritueel bestaat verder uit het scrubben van haar hele lichaam en ze slikt maar liefst 6000mg vitamine C per dag. Dit gecombineerd met vele bezoekjes aan de plastisch chirurg zorgen er bij Connie voor dat ze er ‘tijdloos’ uitziet.

 

Furrow op Instagram