arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Op woensdag heb je de meeste rimpels

Woensdag

Op woensdag heb je de meeste rimpels

Ik wil je niet meteen chagrijnig maken, maar woensdag is de dag van de week dat je er het slechtst uitziet. Vanwege te weinig energie, stress en antirimpelcrème-opstand is woensdag om 15.30 uur het moment waarop je er op je oudst uitziet, met bijbehorende rimpels.

De meeste vrouwen vinden woensdag de stomste dag van de week en hebben weinig energie op woensdagnamiddag. Uit Brits onderzoek blijkt dat er heel veel vrouwen in een soort van onbegrijpelijke opstand komen en geen zin hebben om hun huid te verzorgen op woensdag, waardoor je er automatisch ouder uitziet. Zonder huidverzorging wordt je huid dof en droog, waardoor de rimpels spontaan dieper worden.

Veel vrouwen slaan op woensdag ook de lunch over. Te druk met kinderen uit school halen, boodschappen doen en het huishouden. Een ongezonde snack vol suikers wordt op woensdagmiddag dan gezien als het redmiddel om je humeur een boost te geven en meer energie te krijgen. En als iets slecht is voor je rimpels dan is het suiker wel. En te veel rode wijn tijdens het weekend kan ook verklaren waarom je er op woensdag slechter uitziet. Het duurt namelijk een paar dagen voor de tekenen van te veel drank zichtbaar worden. Omdat het lichaam de giftige stoffen in alcohol moet verwerken, kan het effect ervan tot 72 uur uitblijven.

Maandag ook een rimpelige dag

Maandag is ook geen gunstige dag. Het idee dat de kinderen de volgende dag weer op tijd naar school moeten en de stress van een nieuwe werkweek, zorgen ervoor dat in de nacht van zondag op maandag veel vrouwen slecht in slaap kunnen komen of onrustig slapen. Welkom donkere kringen.

Nog twee nachtjes slapen en dan is het vrijdag: de dag waarop we er het allerbeste uitzien, ons het gelukkigst voelen en er het meest rimpelloos uitzien. Thank God it’s Friday gaat dus ook voor rimpels op.

Wat is jouw favoriete dag van de week?

 

 

Furrow op Instagram