arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
olie-gezicht-mannen

Olie gezicht mannen

Het mag natuurlijk een godswonder genoemd worden als je als man überhaupt al een crème voor je gezicht gebruikt, dus het zou kunnen dat olie net een stap te ver gaat. Maar misschien dat deze 6 producten je kunnen overtuigen om toch eens olie voor je gezicht te overwegen.

olie-gezicht-1

Marie-Stella-Maris Facial Oil / Poivre Noir Fraîche

Misschien ken je Marie-Stella-Maris van de flessen water in de hippe hotspots in Amsterdam, maar wist je dat dit merk ook verzorgingsproducten heeft? De Marie-Stella-Maris Facial Oil heeft als voordeel dat hij snel intrekt, maar ook vanwege de neutrale geur. Buiten het feit dat deze gezichtsolie je huid voedt, vermindert hij ook de fijne lijntjes en geeft hij je een gezonde uitstraling.

Marie-Stella-Maris Facial Oil / Poivre Noir Fraîche is verkrijgbaar voor 44,00 euro via de website van Marie-Stella-Maris.

bio-oil-1

Bio-Oil

Bio-Oil is waarschijnlijk de bekendste verzorgingsolie, en niet alleen geschikt voor vrouwen. Het draait bij deze olie echt om de inhoud, want de verpakking is niet echt sexy te noemen.

Bio-Oil zorgt ervoor dat je littekens, huidstriemen en pigmentvlekken veel minder zichtbaar zijn. Deze olie is heel geschikt voor mensen met een wat oudere of uitgedroogde huid, dus eigenlijk is die niet specifiek geschikt voor mij.

Dat de olie zo fijn werkt komt door de samenstelling van bepaalde ingrediënten als plantenextracten en vitamines, maar het meest door het ingrediënt PurCellin Oil. Dit zorgt ervoor dat de olie zo fijntjes word opgenomen door onze huid, want daar is de olie voor bedoeld, toch?

Bio-Oil (125 ml) is verkrijgbaar voor 19,99 euro bij de ETOS, Douglas en grote parfumerieën.

squalan-pure

Squalan Pure

Squalan Pure heeft een medische uitstraling, die je meteen een vertrouwd gevoel over de inhoud geeft. De olie zelf is eigenlijk net zo klinisch, want hij is geschikt voor de overgevoelige huid of zelfs de huid met eczeem.

Deze gezichtsolie valt wel onder de wat luxere producten, en je moet even in de buidel tasten wil je hem in je badkamerkastje hebben staan, maar dan heb je ook wat.

Squalan Pure is voor 39,95 euro verkrijgbaar via de website van Squalan

SÉRUM AROMESSENCE™ TRIPLE ACTION

Een olie met meerdere eigenschappen die speciaal voor de herenhuid ontwikkeld is. Behalve voor een gladde huid, zorgt SÉRUM AROMESSENCE™ TRIPLE ACTION van Decléor er ook voor dat je huid makkelijk scheerbaar is.

Deze olie maakt je huid soepel, tilt onderhuidse haartjes op en verzacht na het scheren ook gelijk de huid. Enig minpuntje: deze olie heeft een sterke geur, daar moet je wel van houden.

Decléor SÉRUM AROMESSENCE™ TRIPLE ACTION (15ml) is te koop voor 54,90 euro via de webshop van Decléor.

 

gamila-secret-face-oil

Gamila Secret Face Oil

Gamila Secret Face Oil heeft vorig jaar de Elle Beauty Awards gewonnen in Japan en dat is niet voor niks. Deze olie die oorspronkelijk uit Galilea in Israël komt, is ontdekt door een jonge vrouw met een passie voor de natuur en zijn kracht. De beste olijven en kruiden uit Galilea zijn gebruikt om deze olie op zijn krachtigst te maken met het geheime kruidenrecept van Gamila’s.

Tip voor de mannen, het is een heerlijke aftershave!  

Deze facial oil van Gamila Secret kost 69,95 euro en is te koop bij o.a. de Douglas en Skin Cosmetics.

olie-gezicht-mannen-1

Divine Youth Oil van L’Occitane

Het grote vooroordeel over olie op je gezicht is dat je er zo’n vette huid van krijgt zodra je het opbrengt.  Divine Youth Oil van L’occitane neemt al je angsten weg. Deze olie heeft een lichte structuur, die direct opgenomen wordt in de huid.

Deze olie is wel één van de duurste in dit rijtje, maar hij komt dan ook uit de Provence en geeft je het gevoel alsof je er ook daadwerkelijk bent. De gedachte alleen al, daar heb je toch wel wat voor over?

L’Occitane (30 ml) is verkrijgbaar voor 79,00 euro bij o.a. webshop van L’Occitane.

yentl

100% pure arganolie van YENTL

YENTL oil beschouwt de huid als de spiegel van onze ziel en daarom willen ze alleen het beste van het beste. Het resultaat: deze 100% pure arganolie. Verschillende medische en wetenschappelijke onderzoeken hebben de heilzame werking van arganolie al aangetoond. Celvernieuwing, versterking van het immuunsysteem en een betere doorbloeding van je gezicht. Dan zit hij ook nog eens vol vitamines en zorgt hij ook voor de nagels en het haar.

YENTL pure arganolie is te koop voor 37,00 euro via de website van YENTL.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram