arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
collageen-slikken-collalift-3

Nutraskin: collageen slikken

Collageen slikken

Echte schoonheid zit letterlijk vanbinnen en het slikken van voedingssupplementen is populairder dan ooit. Zo kunnen we eigenlijk bijna niet zonder een extra dagelijkse dosis vitamine B, C en D. Maar ook collageen kan aan dit lijstje toegevoegd worden. Alleen is dit wel wat makkelijker gezegd dan gedaan.

Collageen is een eiwit en zodra je het slikt komt het in je verteringsmechanisme terecht. Het is dan ook nogal een klus om de collageen daadwerkelijk in je huid te krijgen. Voordat het überhaupt de kans krijgt om iets te doen voor je huid, is het namelijk al door je lichaam afgebroken.

Zou je dan ook een onbewerkte versie collageen slikken, dan wordt deze binnen een mum van tijd afgebroken door je maag en darmen. Dat is de reden dat Nutraskin VERISOL® heeft ontwikkeld. Klinkt ingewikkeld (en dat is het ook wel een beetje), want VERISOL® is een mengsel van bioactieve collageenpeptiden die ervoor zorgen dat het collageen ook daadwerkelijk in je huid terechtkomt.

Collageen slikken

Collageen slikken kan je op allerlei manieren: met behulp van pillen, tabletten, drankjes én in poedervorm. Hou er wel rekening mee dat de samenstelling per producten anders is. Zo verschilt de hoeveelheid collageen en passen de kiezelaarde, glycine en vitamine E bijvoorbeeld niet in pillen of tabletten. (NB: maar wel in de sachetten!).

Op het eerste oog mag een dosering van 7 gram weinig lijken, toch is het nog steeds meer dan genoeg om er vanbinnenuit voor te zorgen dat je fibroblasten geactiveerd worden en de aanmaak van collageen stimuleren en op deze manier voor een versteviging van je huid zorgen.


Ondanks de VERISOL® in de sachetten, zul je zelf voor een maximale opname van collageen ook een aantal maatregelen moeten treffen. Wil je het optimale uit een zakje halen, dan drink je Nutraskin bij voorkeur voor het ontbijt. Van collageensupplementen is bekend dat ze het beste worden opgenomen op een nuchtere maag.
Om ervoor te zorgen dat het niet met andere aminozuren in aanraking komt, moet je Nutraskin ongeveer een halfuur voor het ontbijt innemen. Probeer te voorkomen dat je je dagelijkse dosis collageen met zuivel inneemt. Het is namelijk bekend dat melk de opname verhindert.

Collageen slikken

De aanmaak van (nieuw) collageen laat wel een aantal weken op zich wachten. Het resultaat van deze collageentabletten is pas zichtbaar na minimaal vier weken, en een optimaal resultaat zie je zelfs pas na acht weken. En ook stoppen met slikken zit er niet in. Ondanks dat het gebruik van de collageensupplementen na een aantal weken nog duidelijk te zien is, zal het effect langzaam maar zeker afnemen.

Zin in een glaasje collageen? Nutraskin is verkrijgbaar vanaf 34,95 euro (20 sachetten) en verkrijgbaar bij o.a. de Vitaminstore.

Furrow op Instagram