arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen: wel of geen botox?

De knot van Nikkie Plessen is bijna beroemder dan Nikkie Plessen zelf en deze haarstijl is niet alleen hot bij jonge meisjes, in de strijd tegen rimpels komt hij ook goed van pas.

Net als de croydon-facelift is de Nikkie Plessen-knot namelijk ideaal om je gezicht mee te liften. Door het haar strak omhoog te binden trek je eventuele hamsterwangen ook omhoog, waardoor het kapsel gelijk een verjongend effect heeft.

Nikkie Plessen: wel of geen botox?

Ondanks dat de 28-jarige presentatrice regelmatig met haar antirimpelkapsel gespot wordt, geeft ze aan ouder worden leuk te vinden en zelfs van rimpels te houden.

Toch sluit Nikkie botox niet uit, maar zegt ze het voorlopig alleen te doen met photoshop. Niet voor niets noemt ze dit computerprogramma ‘a girl’s best friend’. “Als ik een megapuist heb, zeg ik wel: haal die even weg. Maar het is belangrijk dat mensen wel weten dat foto’s worden bewerkt. Met photoshop ziet iedereen er mooi uit.”

De vraag is of Nikkie het alleen houdt bij het wegpoetsen van pukkeltjes, of dat ze stiekem ook wat rimpeltjes meeneemt.

Wat denken jullie? Gebruikt Nikkie Plessen wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een antirimpelpakket ter waarde van 125 euro verloot. Dit pakket bestaat uit een serum, dag- en nachtcrème en een foundation van No7. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de (niet-)rimpels van Nikkie Plessen.

Furrow op Instagram