arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Neoderma-kruidenpeeling-biopeeling

Neoderma kruidenpeeling (biopeeling)

Neoderma kruidenpeeling (biopeeling)

Wil je graag een peeling proberen, maar gaat een chemische peeling je net iets te ver? Dan is de Neoderma kruidenpeeling een goed alternatief. Deze behandeling is niet geschikt om thuis te doen, voor de Neoderma kruidenpeeling moet je wel naar een goede schoonheidsspecialiste.

Heb je een geïrriteerde huid, last van een grauwe teint of zijn de eerste rimpels gesignaleerd, dan is het verwijderen van dode huidcellen vaak de eerste stap. Exfoliëren of een bezoek aan de schoonheidsspecialiste voor de professionele Neoderma Kruidenpeeling (die ook wel bekend staat als de biopeeling), doet vaak al wonderen.

Deze kruidenpeeling verwijdert alle dode huidcellen, geeft je huid een oppepper en zorgt er zo voor dat je binnen een halfuur van je doffe teint verlost bent. Daarnaast is deze kruidenpeeling goed voor je huid en hij kan zelfs de eerste beginnende lijntjes verwijderen.

Microdermabrasie

De Neoderma kruidenpeeling lijkt enigszins op microdermabrasie. Bij beide behandelingen gaat het er om de dode huidcellen te verwijderen. Het gerucht gaat dat de microdermabrasie het geheim is van de gezonde wangen van Lieke van Lexmond en dat het één van haar favoriete behandelingen is.

Ondanks dat Lieke zweert bij microdermabrasie, ben ik niet enthousiast over deze behandeling. Wat mij betreft doet dit te weinig voor mijn huid. Het voordeel van de microdermabrasie is dat je na een behandeling zo de deur kunt uit lopen. Niemand die ziet dat je een paar minuten daarvoor nog een peeling hebt gehad. Helaas vind ik dat dus ook gelijk één van de grootste nadelen: ik merk bij de microdermabrasie te weinig verbetering van mijn huid.

Neoderma Kruidenpeeling

Zoals de naam al doet vermoeden is de Neoderma Kruidenpeeling geen chemische peeling, maar deze behandeling is volledig gebaseerd op kruiden. Als je voor een ontspannen bezoekje naar de schoonheidsspecialiste gaat, dan kun je trouwens beter niet voor deze peeling kiezen, aangezien hij best heftig is (lees: hij doet verrekte veel pijn). Niet voor niets is het gezegde: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden en voor deze behandeling geldt dan ook dat je even moet doorzetten.

Eerst wordt je huid goed gereinigd en helemaal schoongemaakt. Dat is sowieso de basis van iedere schoonheidsbehandeling. De peeling mag absoluut niet in je ogen komen en daarom gebruikt de schoonheidsspecialiste altijd zalf rondom je ogen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat stiekem wel eens jammer vind, want mijn kraaienpootjes kunnen ook wel een minipeeling gebruiken.

Mijn ervaring met de Neoderma kruidenpeeling

De Neoderma kruidenpeeling is groen van kleur en ruikt naar algen. In het begin is de behandeling totaal niet pijnlijk, tot het grote scrubben gaat beginnen. Het voelt alsof er kleine glasscherven over je huid worden uitgesmeerd, en dit gevoel houdt ongeveer 2 minuten aan. Daarna wordt het kruidenmengsel met een warme handdoek van je gezicht gehaald. Dan zit de peeling erop en eindigt de behandeling met een masker om de huid te kalmeren.

neoderma-kruidenpeeling

Was mijn huid voor de behandeling grauw, na de behandeling is hij supergoed doorbloed. Na de behandeling zie je eruit alsof je net iets te lang in de zon hebt gezeten. Dit kan echt wel een dag aanhouden. Bij mij is de ergste roodheid er na een nacht slapen wel vanaf. Na 2 dagen gaat je huid langzaam vervellen. Dit kun je tegengaan door je gezicht in te smeren met de blue blood gel, ook van Neoderma.

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit mijn favoriete behandeling bij de schoonheidsspecialiste is, juist vanwege het resultaat. Ik krijg na deze peeling vaak te horen dat mijn huid er weer stralend uitziet. In de zomer is de behandeling af te raden, want na de peeling mag je 10 dagen niet in de zon.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Neoderma? Kijk op de website voor meer informatie: www.neoderma.nl

Volg mij nu ook op Twitter: @FurrowNL volgen

Furrow op Instagram