arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Musthave: Circle of trust

Circle of Trust is één van mijn favoriete merken. Ik schreef al eerder dat ik fan ben van de sterrenbroek van Circle of Trust, maar ik ben ook verliefd op hun gympjes met studs.

Maar wat hebben de gympjes van Circle of Trust met rimpels te maken?

Zodra de eerste beginnen lijntjes komen kun je ze verwijderen met botox of fillers, maar je kan ook zorgen dat iets anders de aandacht trekt. Met deze gympjes ligt de focus echt niet meer op je rimpels, maar zal iedereen naar je schoenen kijken.

Combineer de studs-gympjes met een blauwe, skinny jeans en je hebt geen botox meer nodig. De gympjes met studs zijn verkrijgbaar in de webshop van Circle of Trust voor 89,95 en een basis skinny jeans kun je er bestellen voor 84,95.

Morgen antwoord op de vraag of Hollywoodster Gwyneth Paltrow botox gebruikt in de vaste rubriek ‘Wel of geen botox?‘. Wat denk jij?

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram