arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Movember is niet voor vrouwen

Het is movember! Movember is er voor mannen en niet voor vrouwen. Waarschijnlijk heb je er al iets over gehoord of zijn er zelfs een aantal mannen in jouw omgeving die hun snor opeens laten staan. Elk jaar in november vraagt Movember aan mannen over de hele wereld om hun snor te laten staan, met als doel geld in te zamelen en aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen van mannen.  In Nederland komen alle donaties ten goede aan het prostaatkankeronderzoek in het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.

Movember is alleen voor mannen bedoeld en eigenlijk niet voor vrouwen. Maar misschien wil je ook graag meedoen met deze november-trend en voel je de behoefte om samen met je man deze maand je snor te laten staan. Misschien komt zelfs de gedachte bij je op ‘maar mijn snor bedenkt toch mooi de rimpels om mijn mond?

Er zijn namelijk best veel vrouwen die last hebben van haartjes op hun bovenlip. Vooral als je ouder wordt, verandert je hormoonhuishouding (lees: overgang) en heb je kans dat je last krijgt van kleine haartjes op je bovenlip. Het is niet alleen zo dat naarmate je ouder wordt je elk jaar een kilo cadeau krijgt, maar ook kun je er elke verjaardag meer haartjes in gezicht bij optellen. Wat kan je het beste doen aan deze haartjes op je bovenlip? Het antwoord hierop is waxen. Met scheren krijg je de haartjes wel snel weg, maar heb je zodra je op je werk bent, de kans dat je de eerste stoppeltjes al weer ziet.

Met waxen ben je gegarandeerd elke weken van je haartjes verlost. En dan zie je die rimpels op je bovenlip maar. Beter rimpels dan een een snor… Laat Movember aan de mannen over.

Voor een waxbeurt kun je terecht bij elke schoonheidsspecialiste, maar ook bij delete waxing. Kijk voor hun vestigingen op www.delete-waxing.com

 

Furrow op Instagram