arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
favorieten-november-2014-1

Mijn favoriete producten november 2014

Tegenwoordig zijn er zo veel beautyproducten (já, zelfs voor mannen), dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vanaf nu maandelijks mijn favoriete producten. Op de valreep, die van de maand november:

Eau de Cade

De huidverzorgingsproducten en geuren van L’OCCITANE komen allemaal uit de Provence. Ik moet toegeven: ze behoren alleen al tot mijn favoriete producten vanwege het woord Provence. De producten van L’OCCITANE zijn geïnspireerd op de wildheid en ruigheid van de natuur van deze streek. Mijn nieuwste ontdekking is ‘Eau de Cade’ en dan ook mijn nieuwe mannelijke luchtje.

‘Cade’ is de Franse naam voor jeneverbes, en één van de belangrijkste ingrediënten van deze geur. L’OCCITANE haalt uit het hout van deze struik een olie met aromatische noten, die worden gedragen op houtige akkoorden. Je hebt er wel wat fantasie voor nodig, maar als je dit geurtje gebruikt en je ogen sluit, waan je je tijdelijk in de Provence. En is dat niet iets wat we op dit moment allemaal wel zouden willen?

favorieten-november-2014-saint-tropez-2

St. Tropez Body & Face Moisturiser

Oké, je moet waarschijnlijk even een drempel over, om als ‘echte’ man een zelfbruinende crème te gebruiken, maar de zonnebank is nu echt wel passé, toch? De moisturisers van ST. TROPEZ verzorgen niet alleen je huid, maar zorgen voor een geleidelijke en natuurlijke bruining.

Deze moisturisers zorgen niet alleen voor een bruine kleur, de Aloë Vera en Vitamine E geven tegelijkertijd een natuurlijke glans aan je gezicht en lichaam. Je kunt deze zelfbruinende crèmes dagelijks gebruiken. Kies wel de juiste kleur! St. Tropez Body & Face Moisturiser is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: light/medium en ook medium/dark. Voorkom dat je een te donkere kleur krijgt, want je wilt natuurlijk te allen tijden voorkomen dat het duidelijk zichtbaar is dat je een self-tan gebruikt.

De moisturisers van St. Tropez ruiken ook nog eens lekker, wat wel fijn is als je er dagelijks je gezicht én lichaam mee moet insmeren.

liquid-soap-l'occitane-2

Verbana Liquid Soap

Om in Franse sferen te blijven: hetzelfde geldt dan ook voor de vloeibare zeep van L’OCCITANE. Deze 100% natuurlijke handzeep bevat een extract van karité en van aloë. Hierdoor verzorgt hij je handen, in plaats van ze uit te drogen. Of je ze nu één keer of tien keer je handen wast,  met deze zeep blijf je zachte handen houden en ook niet geheel onbelangrijk: ze ruiken ook nog eens heerlijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi deze fles op je badkamerkastje staat.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram