arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
micky-hoogendijk-botox-1

Micky Hoogendijk

Micky Hoogendijk: wel of geen Botox?

Micky Hoogendijk mag dan wel 21 jaar jonger zijn dan de ex-vrouw van Adam Curry, het is nogal wat om te moeten concurreren met de niet-rimpels van Patricia Paay.

Patricia is namelijk fan van alles wat rimpels bestrijdt. Zo onderging de 63-jarige een (mini)facelift, een ooglidcorrectie, liet ze haar kin shapen, gebruikt ze regelmatig Botox, Restylane voor haar lippen, en laat ze ook maar al te graag lichaamseigen vet injecteren om rimpels mee op te vullen. Het zou dus niet zo gek zijn dat Micky Hoogendijk door al deze rimpeldruk toch stiekem aan de Botox is.

Gebruikt Micky Hoogendijk wel of geen Botox?

Volgens Micky moet ze echter niets van Botox hebben: “Ik ben een vrouw van bijna 50. En als actrice/presentatrice ga ik niet voor Botox. Ik heb mijn expressie nodig in mijn leven. Ik geloof in mooi en natuurlijk oud worden, leeftijd mag gezien worden maar een frisse en een stralende teint is het aantrekkelijkste”.

Wat denken jullie? Gebruikt Micky Hoogendijk wel of geen Botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Babor Sun Care system ter waarde van 33,50 euro verloot. Met deze zonnebrandcrème voorkom je deze zomer in ieder geval een hele hoop rimpels. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Micky Hoogendijk.

Furrow op Instagram