arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Mejikara anti-rimpelbril

Mejikara anti-rimpelbril

Mejikara anti-rimpelbril

Een goede oogcrème, speciale oogmaskers en als dat allemaal niet helpt, is een bril ook redelijk ideaal om je kraaienpootjes achter te verbergen. Maar de Japanners hebben een bril ontworpen waar je niet alleen je rimpels achter kunt verstoppen, deze speciale Mejikara anti-rimpelbril vermindert je kraaienpootjes ook.

Deze unieke anti-rimpelbril is ontwikkeld om fijne lijntjes en rimpels rondom je ogen te voorkomen. Het enige wat je hiervoor moet doen is deze gekke, gele bril minimaal 5 minuten per dag te dragen. Aan de binnenkant van de Mejikara anti-rimpelbril zitten namelijk ‘speciaal ontworpen richels’ die de huid masseren en zo verjongen. Druk op de huid of massage is belangrijk als je volumeherstel wilt creëren en het stimuleert ook de doorbloeding. Volgens de fabrikant van deze anti-agingbril zorgt de Mejikara er niet alleen voor dat je er minder moe uitziet, hij lift ook de huid rondom je ogen. Ahum…

Ondanks mijn sceptische mening is deze maffe, Japanse uitvinding een grote hit in Azië. Heb jij ook behoefte om 5 minuten per dag met deze gele anti-rimpelbril op te lopen? Hij is online verkrijgbaar voor ongeveer 50 dollar via ebay.

 

Furrow op Instagram