arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
marc-coblen-1

Marc Coblen

Wij mannen snappen de liefde van vrouwen voor tassen niet. We vinden die tassen stuk voor stuk op elkaar lijken en ik kan met verbazing kijken naar de keuze voor een kleine tas waar niks in past, om vervolgens in diezelfde tas niks terug te kunnen vinden. En helemaal bijzonder vind ik dat vrouwen kunnen zeggen dat een tas haar ‘staat’ of ‘echt bij me past’. Een broek of shirt staat je, een tas niet. Het zou hetzelfde zijn als wij zouden zeggen dat die nieuwe iPhone of flatscreen ons ‘staat’. Hoe dan?

Maar toegegeven, wat vrouwen hebben met tassen, hebben de meeste mannen met horloges. Ik in ieder geval wel. Het is mooi, maar uiteindelijk blijft het ook gewoon praktisch. Zonder horloge om word ik zenuwachtig. Gewoon omdat ik vaak wil weten hoe laat het is. Gemiddeld kijk je minstens 100 keer per dag op je horloge en net als bij een tas, kan een horloge net even iets extra toevoegen aan je outfit.

marc-coblen-2

Marc Coblen-horloges

Nu is het niet zo dat ik heel veel geld uitgeef aan horloges. Ik heb er een stuk of vier, en ze kosten gemiddeld zo’n 300 euro. En dus niet de 10.000 euro die sommigen uitgeven aan één horloges (of tas!). 

Toch vinden mannen vaak meerdere horloges ook leuk, omdat je deze met elkaar kunt afwisselen. Marc Coblen speelt in op deze behoefte, want met dit horlogemerk kun je eindeloos variëren. In plaats van dat je 15 verschillende horloges koopt om voor afwisseling te zorgen, heb je nu de mogelijkheid om met één horloge meerdere combinaties te maken.

Marc Coblen is een vernieuwend horlogemerk voor zowel mannen als vrouwen, waarbij alles draait om een combinatie van kwaliteit, het gemak van verandering en persoonlijke voorkeur. Behalve de enorm makkelijke verwisselbare bandjes, kun je daarnaast met behulp van de zogenoemde bezels je basishorloge een totaal andere look geven. 

marc-coblen-3

In de basismodellen zie je enigszins de look and feel van TW Steel terug (Marc Coblen is onderdeel van dit wereldberoemde horlogemerk): de diverse robuuste uurwerken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en je hebt de keuze uit staal, zwart of rosé-goud. 

Zo kan ik mijn zwarte basishorloge met zakelijke strap, in aanloop naar het WK, gemakkelijk omwisselen voor een oranje bandje. Voor elke gelegenheid een andere strap. Ik ben dus helemaal klaar voor het WK. Hopelijk is het Nederlands elftal dat ook. Aan mij en Marc Coblen zal het in ieder geval niet liggen.

Marc Coblen-horloges

Jij kunt jouw persoonlijke horloge samenstellen op Marccoblen.com. De Marc Coblen-horloges zijn vanaf € 159 te koop en de aanvullende straps en bezels kosten respectievelijk € 28 en € 20. 

Furrow op Instagram