arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Madonna vs. rimpels

Madonna en rimpels gaan niet samen.

Normale mensen krijgen rimpels als ze ouder worden, maar bij Madonna is op haar 54ste geen rimpel te zien, behalve misschien in de verte een verwaalde kraaienpoot.

Superster Madonna is altijd vaag als het gaat om welke behandeling ze precies gebruikt om van haar rimpels af te komen, maar ze komt er wel openlijk voor uit dat ze in elke kamer van haar huis speciale zuurstofmachines heeft geïnstalleerd die ervoor zorgen dat de luchtvochtigheid in haar huis optimaal is (en optimaal voor haar rimpels dus…).

Maar niet alleen in huis gebruikt Madonna zuurstof om haar rimpels te verwijderen. Zelfs op reis neemt de superster een speciaal zuurstofapparaat mee dat haar rimpels geen schijn van kans geeft. Maar wat is dat apparaat dan precies dat Madonna gebruikt?

Madonna rimpels

 

Waarom is zuurstof goed tegen rimpels?

Een rimpelbehandeling met zuurstof heet officieel oxygen therapy. Tijdens deze behandeling wordt er met hoge druk zuurstof in de huid gespoten. Klinkt enger dan het is, want je voelt hier helemaal niets van. De behandeling doet echt geen pijn. Je kan het zien als een diepe reiniging waarbij de dode huidcellen weggehaald worden en tegelijkertijd worden er rimpelverzorgende producten in de huid gespoten. Want naast zuurstof wordt er bij de rimpelbehandeling van Madonna ook hyaluron gebruikt. De behandeling lijkt eigenlijk een beetje op die van de Dermafrac, de rimpelbehandeling waarbij ook hyaluron direct in de huid gespoten wordt. Alleen wordt er bij de Dermafrac geen zuurstof gebruikt.

Het zuurstofapparaat van Madonna duwt letterlijk de hyaluron onder je huid, zodat de hyaluron extra goed wordt opgenomen. De zuurstof voelt koel aan en is rustgevend voor je huid, maar geeft wangen bijvoorbeeld wel dezelfde gezonde blosjes die je ook krijgt van de buitenlucht.

Het zuurstofapparaat is zo populair bij alle celebs, omdat je meteen resultaat ziet. Daarom wordt het apparaat ook vaak door de sterren gebruikt vlak voor ze de rode loper op gaan. Het geeft sterren als Uma Thurman en Renee Zellweger een uniek en stralend  ‘rode loper gezicht’.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram