arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
lieke-van-lexmond-botox

Lieke van Lexmond

Rimpels zijn in het algemeen niet heel erg populair. Zodra de eerste rimpel verschijnt, smeren de meeste vrouwen zich gelijk in met alles waar antirimpel en anti-aging op staat. Toch wordt RTL-presentatrice Lieke van Lexmond juist blij van een rimpel:  “Ik vind mensen vaak mooier als ze ouder worden, een rimpel staat namelijk voor leven en het toont karakter in een gezicht.”

Lieke van Lexmond: wel of geen botox?

Ondanks haar voorliefde voor rimpels probeert het 31-jarige multitalent wel om zo veel mogelijk huidverslapping en pigmentvlekken te voorkomen. Zo gaat Lieke van Lexmond de deur niet meer uit zonder zonnebrandcrème en smeert ze sinds kort dagelijks minimaal factor 30 op haar gezicht. Toch was Lieke vroeger niet zo van de voorzorgsmaatregelen en kwam het geregeld voor dat ze zonder bescherming de zon in ging. Het zou zomaar kunnen dat de ‘natural beauty’ daar nu de gevolgen van ondervindt. En laten injectables nou ideaal zijn om eerdere zonbeschadiging mee te verbergen.

Wat denken jullie? Gebruikt Lieke van Lexmond wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Anti-Brown Spot van Qiriness verloot ter waarde van 55 euro. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de rimpels van natural beauty Lieke van Lexmond.

Furrow op Instagram