arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Leontine Borsato

Gebruikt Leontine Borsato botox?

Ik zou spontaan rimpels krijgen als ik 8 jaar lang de letters om zou moeten draaien bij het Rad van Fortuin, maar daar heeft Leontine Borsato geen last van. Alhoewel, de 45-jarige vrouw van Marco Borsato lijkt er de laatste jaren alleen maar mooier op te worden. Blond, bruin, kort of lang, eigenlijk elke haarcoupe staat Leontine Borsato goed. Leontine Borsato is niet voor niets één van de muses van Leco Zadelhoff. Toch gaat het Leontine niet altijd voor de wind, het faillissement van The Entertainment Group in 2009 trof ook de familie Borsato. Ondanks de geldzorgen, stress en slapenloze nachten heeft Leontine Borsato er de afgelopen jaren geen enkele rimpel bij gekregen.

Gebruikt Leontine Borsato botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kan jij jouw mening geven over de rimpels van bn’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Van sommige sterren is het namelijk echt overduidelijk dat ze botox of fillers gebruiken, maar er zijn ook veel celebs bij je niet zo goed kan zien wat ze doen om er zo rimpelloos uit te zien. Welke sterren hebben een beetje hulp gekregen van een cosmetisch arts in hun strijd tegen de rimpels?

Wat denken jullie? Gebruikt Leontine Borsato wel of geen botox?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt onder de comments er deze week een Dermaquest Vitamine B5 serum ter waarde van 59 euro verloot. Dit serum bevat het populaire anti-rimpelingrediënt hyaluronzuur.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram