arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
leg-inc-4

Leg-Inc

De powerpants vraagt wat doorzettingsvermogen, maar dan heb je ook wat. Hij was dit voorjaar al hot and happening, maar ook deze winter kan je niet meer zonder een broek met print gespot worden. Leeftijd speelt trouwens geen rol bij de powerpants, zo worden Heidi Klum, Jessica Alba en Madonna tegenwoordig niet meer zonder deze broek gespot.

Leg-Inc speelt in op deze trend en past de prints toe op hun ‘leggings’. Met hun motto ‘Better than pants‘ proberen ze zelfs om de powerpants van hun troon te stoten.

leg-inc-2

Handmade powerleggings van Leg-Inc

Aangezien ik niet dagelijks 2 uur in de sportschool doorbreng is mijn enige zorg (lees: rimpels) alleen of ik er de benen voor heb. Dat is ook de reden dat ontwerpsters Saskia Rosa Schipper en Marleen Albers van der Linden ervoor hebben gekozen om elke legging met de hand te maken, want de pasvorm is volgens hen essentieel bij deze trend. Ook gebruiken ze trouwens alleen maar stoffen van extreem hoge kwaliteit en zijn alle powerleggings voorzien van een brede band boven de taille.

Mocht je het iets te heftig vinden om gelijk met een glanzende panterlegging of andere opvallende print de buurt onveilig te maken, dan kan je ook altijd nog kiezen voor hun kleding met een iets minder opvallende print.

En naast de Leg-Inc is de lijn inmiddels uitgebreid met een Suit-Inc, Dress-Inc, Top-Inc en Skirt-Inc. En een Swim-Inc staat voor de zomer van 2014 op de agenda. Gelukkig heb ik nog een aantal maanden om weer bikiniproof te worden.

leg-inc-3

De powerleggings zijn te koop in de pop-upstore van de Leg-Inc en via hun website, maar de twee dames grijpen ook terug op het succesvolle concept van de Tupperware-party. Zo organiseren zij de zogenoemde Leg-ins, waarbij ze met hun powerleggings langsgaan bij vrouwen thuis. Tip: als jij een Leg-in organiseert voor een aantal vriendinnen, mag jij een legging naar keuze uitkiezen.

De leggings zijn verkrijgbaar vanaf 70 euro per stuk. Wil jij meer informatie over deze powerleggings of wil je weten wat je moet doen om een Leg-in te organiseren, kijk dan op de website van Leg-Inc.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram