arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
leco-zadelhoof-botox

Leco van Zadelhoff

Gebruikt Leco van Zadelhoff botox?

Hij is de man achter het uiterlijk van Estelle Cruijff, Leontine Borsato, maar ook Winston Gerschtanowitz komt regelmatig bij Leco van Zadelhoff langs voor stylingtips. Het is een eer om door Leco gestyled te worden en zijn Leco-look is niet voor niets wereldberoemd.

Maar bij zijn look horen geen rimpels. Leco is dan ook voorstander van een beetje hulp van de cosmetisch arts en vindt botox tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld: “Met een beetje botox is niks mis, het is alleen belangrijk dat vrouwen niet te veel gebruiken.” 

Gebruikt Leco van Zadelhoff botox?

Ondanks zijn afkeer voor rimpels komt de bekende stylist toch in opstand tegen te veel botox:”Ik vind het echt verontrustend om te zien dat in Amerika sommige mensen denken dat het een trend is om zo veel botox te gebruiken. Ze zien hoeveel botox de sterren gebruiken en gaan dit dan nadoen. Diep triest.”

Wat denken jullie? Gebruikt Leco van Zadelhoff botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments deep fill van Filorga ter waarde van 34,60 euro verloot. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over het botoxgebruik van Leco van Zadelhoff.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram