arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Lancering Jo Malone London in Nederland

Jo Malone

Lancering Jo Malone London in Nederland

Het zou te maken kunnen hebben met het feit dat Jo Malone London onderdeel is van één van mijn meest favoriete merken Estée Lauder, maar ik ben direct verliefd op de geuren van Jo Malone.

Jo Malone is een typisch Brits merk (opgericht in Londen) en het bijzondere aan dit merk is de Fragrance Combining. Alle 20 geuren van Jo Malone zijn met elkaar te combineren. Volgens Jo Malone is een geur niet alleen smaakgevoelig, maar zou je die bijvoorbeeld ook moeten kunnen aanpassen aan een bepaalde gelegenheid.

20 geuren Jo Malone

Door hun Fragrance Combining kun je niet alleen je favoriete geur samenstellen, maar deze ook aan het moment van de dag aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld hun bekendste geur Lime Basel & Mandarin ’s ochtends gebruiken als je naar kantoor gaat en in de loop van de dag de geur intensiveren met de geur Pomegranate Noir.

Alle geuren van Jo Malone zijn een eau de cologne, maar hebben wel de intensiteit van een parfum. En bijzonder is dat alle geuren uniseks zijn en dus zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Naast de speciale limited editions wordt er elk jaar in september een nieuwe geur geïntroduceerd, maar ook eentje uit het assortiment gehaald. Zo blijft het aantal geuren altijd op 20.

Jo Malone, the art of gift giving

Jo Malone: the art of gift giving

Er bestaat bijna niets leukers dan een cadeautje krijgen. Jo Malone maakt van dit speciale moment helemaal een feestje door alle producten te verpakken in de inmiddels iconische crèmekleurige box met zwart lint. Deze doosjes van Jo Malone zijn in Engeland bijna net zo bekend als het doosje van Tiffany’s of die van Cartier. En ook als je Jo Malone aan jezelf cadeau geeft, wordt jouw geur in de boetiek speciaal voor je ingepakt.

Jo Malone geurkaarsen

Kaarsen van Jo Malone

Jo Malone zorgt er trouwens niet alleen voor dat jij de hele dag door heerlijk ruikt, maar ze hebben ook speciale geuren voor in huis. Zo zijn in Londen de kaarsen van Jo Malone ook extreem populair. En het merk heeft ook Room Sprays om je huis te parfumeren. Zo kun je bijvoorbeeld je deuren een geurtje geven. Elke keer als iemand de deur opendoet, verspreid je zo de geur van bijvoorbeeld English Pear & Freesia Scent Surround door je huis.

In juni wordt de eerste Jo Malone boetiek geopend in De Bijenkorf in Den Haag. Deze nieuwe boetiek is volledig ingericht volgens de klassieke en herkenbare Engelse stijl. En je koopt er niet zomaar een geurtje, maar je kunt in deze boetiek terecht voor een ‘persoonlijk geurstatement’, maar ondertussen ook genieten van een ontspannen hand- en armmassage. Hierdoor is een bezoek aan deze boetiek sowieso een beleving op zich.

 

Furrow op Instagram