arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

La crème: de duurste antirimpelcrème ter wereld

Duurste-anti-rimpelcreme-ter-wereld

De duurste antirimpelcrème ter wereld: Shiseido La Crème

Deze antirimpelcrème is duurder dan goud en je kan er maar liefst 100 Botox-behandelingen van ondergaan. Shiseido La Crème is met een verkoopprijs van maar liefst 13.000 dollar de duurste antirimpelcrème ter wereld en zo exclusief dat zelfs Hollywoodsterren zoals Madonna er alleen maar van kunnen dromen. Van de duurste antirimpelcrème ter wereld zijn namelijk maar 3 potjes van 50 ml gemaakt.

La Crème is een speciale editie van de exclusieve gezichtsverzorgingslijn van Shiseido: Clé de Peau Beauty. Om de 30ste verjaardag deze gezichtslijn te vieren heeft het Japanse cosmeticamerk Shiseido La Crème ontwikkeld.

Wat maakt La Crème zo speciaal?

La Crème bevat ingrediënten zoals natuurlijke zijde en fijngemalen parels, die de huid exfoliëren en opnieuw laten stralen. La Crème voorkomt nieuwe rimpels, verwijdert pigmentvlekjes, lift de huid en bestrijdt alle andere tekenen van veroudering. En het resultaat laat niet lang op zich wachten: de crème belooft rimpels en fijne lijntjes in één nacht te laten verdwijnen.

Ook het potje zelf is van zeer exclusieve kwaliteit. Getalenteerd Frans kunstenaar Olivier Sevère en kristalmerk Saint-Louis hebben namelijk de drie handgemaakte potjes van 50 ml geproduceerd.

De potjes hebben elk een eigen kleur: blauw, geel en roze en zijn gemaakt van handgemaakt kristal. Daarnaast heeft elk potje een uniek serienummer en zijn ze alle drie voorzien van een platina wikkel die de potjes ook nog eens extra laat glinsteren.

Ondanks dat Shiseido niet van plan is om meer dan 3 potjes te produceren heeft het merk wel besloten om een meer betaalbare versie van La Crème op de markt te brengen. Heb je geld te veel, dan kun je meer informatie over deze crème vinden op de website van Shiseido. De goedkopere variant van La Crème kost je nog maar 720 euro.

Wat vind jij de maximale prijs voor een antirimpelcrème?

 

 

Furrow op Instagram