arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes

De kleine rimpels onder de ogen worden vaak nog wel schattig gevonden en door veel vrouwen worden deze kleine rimpels onder de ogen nog wel geaccepteerd als ze ouder worden. Veel vrouwen, BN’ers en andere celebs die botox gebruiken, kiezen ervoor om hun fronsrimpel als eerste weg te laten spuiten, maar laten de kraaienpootjes zitten. Bekendste plastische chirurgie BN’er Connie Breukhoven doet ook niks aan haar kraaienpootjes en zegt dat ze haar kraaienpootjes juist bij haar leeftijd vindt horen…

“Ik ben dol op kraaienpootjes”

Kraaienpootjes kunnen je ook juist helpen om te ontkennen dat je voor je andere rimpels botox gebruikt. Je kunt ze inzetten als afleiding: “Nee joh, ik gebruik echt geen botox, kijk maar ik heb toch nog veel kraaienpootjes. Dan had ik die toch ook weg laten spuiten.”

Het verschil tussen kraaienpootjes en lachrimpels

Kraaienpootjes beginnen als lachrimpels aan de zijkant van de ogen. Onder de 30 jaar zie je je kraaienpootjes alleen zitten als je lacht of je ogen aanspant, maar zodra je de 30 gepasseerd bent zitten de rimpeltjes onder je ogen er permanent. Ook als je niet lacht, zie je lijntjes onder en naast je ogen duidelijk zitten. De huid rond je ogen is een stuk dunner dan de rest van je gezicht en daardoor onstaan bij veel mensen rond je ogen de eerste rimpels.

Kraaienpootjes onder je ogen

Juist omdat veel mensen kraaienpootjes associëren met lachen, storen ze je waarschijnlijk niet zo erg. Ze zijn ook best charmant, alleen niet in combinatie met weinig slaap. Want na een gebroken nacht zijn je kraaienpootjes extra zichtbaar in combinatie met wallen en opgezwollen ogen. En de wallen onder je ogen kan je een stuk moeilijker camoufleren, als je kraaienpootjes hebt. Want alle camouflage trekt in je rimpels en daardoor zie je er nog ouder uit. Door het toenemende gebruik van botox is een natural look weer helemaal in. Desperate Housewives Teri Hatcher nam dit wel heel erg serieus en twitterde eens hoe ze er normaal uitziet. Oeps.

Toch zijn het weer de celebs die de beste tructjes hebben om instant van je kraaienpootjes af te komen.

Wat kan je doen tegen kraaienpootjes?

Eye Secrets is een instant miniooglift, die je ogen lift en gelijk ook je kraaienpootjes meeneemt, maar er komt geen botox, laser of peeling aan te pas. In dit doosje zitten allerlei ministickertjes die je op je bovenste oogleden kan plakken, zodat de huid daar strakker getrokken wordt. Het stickertje zit precies in het lijntje van je bovenste ooglid, waardoor je het als je je ogen open hebt niet ziet zitten. Het lift je hele oog en alle huid eromheen, waardoor je er gelijk minder moe uit gaat zien. Eyesecrets is in Amerika te bestellen voor 48 dollar.

Vind jij je kraaienpootjes ook wel schattig? Of laat je ze ook het liefste opvullen met botox?

 

 

 

 

Furrow op Instagram