arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
kim-kardashian-botox

Kim Kardashian

Van sommige (film)sterren, celebs en BN-ers is het overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Nicole Kidman, Madonna en ook van onze eigen Linda de Mol is het algemeen bekend dat ze naar de Botox grijpen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of Botox gebruiken om de eerste rimpels tegen te gaan en of ze wel of niet naar de plastische chirurg gaan. Misschien hebben Jennifer Aniston, Angelina Jolie en Kim Kardashian gewoon wel goede genen waardoor ze niet ouder worden? Daarom elke vrijdag de rubriek: wel of geen botox?

Kim Kardashian: wel of geen Botox?

Deze week kun je jouw mening geven over het gezicht van Kim Kardashian. De 31-jarige realityster ziet er altijd fantastisch uit, maar ontkent dat ze ooit aan plastische chirurgie heeft gedaan. Ik snap niet helemaal hoe kan je nog ontkennen als je alles laat filmen?

Ze is in 2010 ‘betrapt‘ toen ze uit een botoxkliniek uit kwam lopen. Kim gaf toe dat ze naar de kliniek was geweest voor een injectie met Botox voor de rimpels onder haar ogen. Maar volgens Kim is ze nu helemaal van de Botox af, want ze heeft naar eigen zeggen een allergie voor Botox.

Ondanks dat Kim ‘gestopt’ is met Botox ziet er nog steeds fantastisch uit en moet ze toch iets aan haar huid laten doen om haar huid zo mooi te houden.

Wat denken jullie? Zou Kim Kardashian echt allergisch zijn en geen botox meer gebruiken?

//

Furrow op Instagram