arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Katja Römer-Schuurman

Katja Römer-Schuurman

Some women have it all, en volgens mij hoort Katja Römer-Schuurman tot deze categorie. Zo wordt de 38-jarige presentatrice gezien als één van Nederlands mooiste vrouwen, daarnaast is ze een geweldige presentatrice en zet Katja zich ook nog eens belangeloos in voor haar eigen stichting ‘Return to Sender’.

Gebruikt Katja-Römer Schuurman wel of geen Botox?

Toch zijn zelfs de mooiste vrouwen ontevreden over hun lichaam en daarom heeft Katja zelfs een borstvergroting ondergaan.“Ik was heel onzeker over mijn lichaam. Ik ben van mijzelf wat molliger. Zonder borsten én mollig is niet oké. Maar met grote borsten mag ik van mijzelf dikker zijn. Het is nu meer in evenwicht.”

Katja Römer-Schuurman heeft dus niets tegen plastische chirurgie en de vraag is nu hoe onzeker Katja is over haar rimpels?

Wat denk jullie? Gebruikt Katja Römer-Schuurman wel of geen Botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en aangezien je van koffie slimmer wordt en het ook nog eens goed tegen rimpels is, wordt er deze week onder de comments een Nescafé Dolce Gusto koffiezetapparaat ter waarde van 119 euro verloot. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Katja Römer-Schuurman.

Furrow op Instagram