arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Kate Moss: wel of geen botox?

Kate Moss botox

Kate Moss: wel of geen botox?

Ze is al meer dan 12 jaar het vaste gezicht voor beautymerk Rimmel London en hiermee het voorbeeld voor veel tieners, maar toch kan de 38-jarige Kate Moss allang geen ‘meisje’ meer genoemd worden. Zelfs supermodellen worden namelijk oud. Gelukkig is 40 het nieuwe 30 en hoeft Kate zich theoretisch nog geen zorgen te maken, maar helaas eisen roken, drugs en te veel feesten zelfs bij Kate Moss hun tol.

Kate heeft er in principe geen moeite mee de plastisch chirurg in te schakelen als het gaat om cosmetische verbeteringen. Zo gaat het gerucht dat het supermodel haar neus heeft laten verkleinen.

Gebruikt Kate Moss botox?

Maar Kate stoort zich niet alleen aan de vorm van haar neus, ook de rimpels baren haar zorgen. Zo geeft het supermodel aan ook open te staan voor de populaire injectable: “I need to think about getting botox done soon. I can’t be wrinkly. A few people at my agency have commented on it, and no matter how much you try to ignore it, you can’t.

Toch ontkent Kate dat ze botox gebruikt en zijn een grote bak ijs en komkommer haar grootste geheim in de strijd tegen rimpels. “I fill a sink with ice and cucumber. It tightens everything, making you look and feel awake. It’s a bit Joan Crawford but it works”.

Wat denk jij? Gebruikt Kate Moss wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments peptide 4, Pro Collageen verloot van één van mijn favorieten merken, Etat Pur. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Kate Moss.

Furrow op Instagram