arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Julia Roberts

Julia Roberts in Pretty Woman

Julia Roberts en Pretty Woman zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze wereldberoemde film uit 1990 (!) speelde Julia Roberts de rol van prostituee Vivian Ward die door de rijke zakenman Edward Lewis wordt ingehuurd tijdens zijn verblijf in Los Angeles.

Inmiddels zijn we 22 jaar verder en is Julia Roberts ondertussen 45 jaar oud, maar werkelijk nog steeds zo’n prachtige vrouw. Niet voor niets is de Pretty Woman-actrice het gezicht van diverse schoonheidsproducten van L’oréal en vertegenwoordigt ze ook met haar lach ook het parfum ‘La Vie est Belle’ van Lancôme.

Gebruikt Julia Roberts botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox’ kan jij jouw mening geven over de rimpels van bn’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Van sommige sterren is het namelijk echt overduidelijk dat ze botox of fillers gebruiken, maar er zijn ook veel celebs bij je niet zo goed kan zien wat ze doen om er zo rimpelloos uit te zien. Welke sterren hebben hulp gekregen van de plastisch chirurg?

Ondanks dat de 45-jarige actrice beweert een felle tegenstander van botox te zijn, lijkt ze er in die 22 jaar geen enkele rimpel bij gekregen te hebben. Wat doet Julia Robert om zo rimpelloos door het leven te gaan?

Wat denken jullie? Gebruikt Julia Roberts wel of geen botox?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt onder de comments de Dr. van der Hoog handcrème Handsome verloot. Deze anti-aging handcrème voedt je handen, heeft een beschermende SPF-factor en heeft door de vitamine E ook een herstellende factor.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram