arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Jodie Foster

Jodie Foster

Jodie Foster: wel of geen botox?

Hollywood-ster Jodie Foster is het gesprek van de dag na de uitreiking van de Golden Globes. De speech van de 50-jarige actrice wordt beschouwd als de officiële mededeling dat ze op vrouwen valt, maar ook het uiterlijk van Jodie Foster is deze week veelbesproken. De prachtige jurk, haar nieuwe kapsel en vooral haar armen zijn echt heel erg mooi voor iemand van haar leeftijd. Normaal is het op je vijftigste niet echt de allerbeste combinatie om een mouwloze jurk te dragen en te juichen, vanwege hangende bovenarmen, maar Jodie Foster brengt overduidelijk veel tijd door in de sportschool.

Wat een fantastische armen. Normaal gaat sporten meestal samen met extreem veel rimpels, maar daar heeft Jodie Foster heeft daar geen last van. In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox’ kan jij jouw mening geven over de rimpels van BN-ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Van sommige (film)sterren, celebs en BN-ers is het echt overduidelijk dat ze botox of fillers gebruiken, maaar er zijn ook veel sterren bij je niet zo goed kan zien wat ze doen om er zo rimpelloos uit te zien. Welke sterren hebben hulp gekregen van de plastisch chirurg?

Wat denken jullie? Gebruikt Jodie Foster wel of geen botox?

Deze week is er een unieke winactie: Heb jij altijd al een keer naar de Amsterdam Fashion Week willen gaan? Onder de comments wordt een toegangsbewijs (+introducé) verloot voor de Fashion Week op zaterdag 26 januari.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram