arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston: wel of geen Botox?

Van sommige (film)sterren, celebs en BN’ ers is het overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Nicole Kidman, Madonna en ook van onze eigen Linda de Mol is het algemeen bekend dat ze naar de botox grijpen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden.

Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien wat ze gebruiken om de eerste rimpels tegen te gaan en of ze wel of niet naar de plastische chirurg gaan. Misschien hebben Jennifer Aniston, Angelina Jolie en Kim Kardashian gewoon wel goede genen waardoor ze niet ouder worden? Daarom elke vrijdag de rubriek: wel of geen botox?

Deze week staat Hollywoodster Jennifer Aniston centraal. Jennifer Aniston heeft het imago van ‘verlaten vrouw‘ van zich afgeschud na haar verloving met Hollywoodhunk Justin Theroux. Ook lijkt de 43-jarige actrice er alleen maar mooier op te worden met de jaren.

Wat doet Jennifer Aniston om mooi oud te worden?

De Hollywoodster heeft allesbehalve moeite met een bezoek aan de plastisch chirug. De actrice heeft maar liefst 2 neusoperaties gehad. Volgens de actrice waren de neuscorrecties niet alleen cosmetisch, maar is ze vooral onder het mes gegaan vanwege een afwijking aan haar neustussenschot.

Dat haar neus er door de operaties stukken mooier op is geworden, is volgens Jennifer een bijkomend voordeel van de neuscorrecties.

Toch lijkt Jennifer Aniston de laatste 10 jaar niet ouder te zijn geworden. Voor Jennifer geldt echt dat ’40 het nieuwe 30 is’. Maar wat is haar geheim?

Wat denken jullie? Gebruikt Jennifer Aniston wel of geen botox?

Volgende week geeft een botoxexpert ons het verlossende antwoord. Onder de reacties verloot Furrow een B5 serum van DermaQuest ter waarde van 50 euro.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram