arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Is slakkenslijm het anti-rimpelgeheim van Katie Holmes?

Katie Holmes slakkenslijm

Is slakkenslijm het anti-rimpelgeheim van Katie Holmes?

Een scheiding en een carrière die niet helemaal van de grond wil komen, zouden bij de meeste vrouwen toch voor een paar nieuwe rimpels zorgen, maar niet bij Katie Holmes. Volgens Katie ligt het geheim van haar egale en rimpelloze huid bij slakken. En dan moet je niet denken aan escargots in knoflooksaus, maar aan een crème met slakkenslijm.

Slakkenslijm

Slakkenslijm goed tegen rimpels?

Slakkenslijm is al jaren populair in Korea en Africa, maar het lijkt erop alsof slakken nu ook Hollywood gaan veroveren. Slakkenslijm is er in eerste instantie voor bedoeld om acne, pigmentvlekjes en littekens te verminderen. En de gel was een tijd lang een grote hit bij vrouwen met striae, nadat op Tell Sell werd beweerd dat het een wondermiddel tegen striae zou zijn.

Slakkenslijm-2

Slakkenslijm goed tegen rimpels?

De theorie achter slakkenslijm is dat het slijm van de slak het slakkenhuisje helpt te repareren, wanneer dit beschadigingen heeft opgelopen. En het slijm zou dus ook de fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels van Katie Holmes als sneeuw voor de zon kunnen laten verdwijnen.

Het wonderstofje in slakkenslijm is allantoïne, waarvan bekend is dat dit een herstellende werking heeft. Het hydroxy-azijnzuur zorgt voor een natuurlijke peeling zodat de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor krijgt je huid vanzelf weer een gezonde en stralende glans. En er zit collageen in de slakkengel. Helaas kun je collageen niet smeren. Nou ja, je kan het wel op je gezicht smeren, maar het trekt niet in de huid en komt al helemaal niet bij de rimpel.

Slakkenslijm-3

Slakkenslijm tegen een koortslip

Nou moet ik bekennen dat ik toch al jaren slakkenslijm gebruik. Nou doet slakkenslijm echt helemaal niets tegen rimpels, echt niet. Ook al smeer je elke dag ladingen slak op je gezicht, er verdwijnt geen enkele rimpel mee.

Maar wat weinig mensen weten is dat het product wel het wondermiddel tegen koortslippen is (echt!). Ooit ben ik begonnen met het smeren van slakkenslijm op mijn billen (daar zit mijn striae) en als ik een pukkeltje had, smeerde ik mijn gezicht ook vol met slakkengel. Het viel me op dat ik als ik slakkenslijm gebruikte geen last had van een koortslip. Nu gebruik ik slakkenslijm niet meer voor mijn gezicht, maar smeer ik alleen elke dag mijn lip in met dit product. Hierdoor heb ik al bijna 3 jaar een koortslip kunnen voorkomen.

Ik denk dus niet het de slakkenslijm is geweest dat ervoor heeft gezorgd dat Katie Holmes zo’n rimpelloze huid heeft, maar juist het scheiden van Tom Cruise de oplossing tegen haar fijne lijntjes en rimpels is.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram