arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Is Patricia Paay sexy?

Is Patricia Paay nog sexy?

Let’s face itiedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn. Toch komt er een moment dat je gewoon oud bent. Maar bij welke leeftijd is dat? 75? 80? 85? Als ik kijk naar sterren als Joan Collins, maar ook onze eigen Patricia Paay kan ik zeggen dat ze er geweldig uitzien. En zelfs van Patricia Paay vind ik dat ze eigenlijk nog wel een korte hotpants (wel met panty uiteraard!) kan hebben… Niet echt stokoud dus.

Juist door botox, fillers en peelings gaan steeds meer vrouwen er supergoed uitzien. En dit zijn heus niet allemaal bekende Nederlanders. Niet voor niets is 60 het nieuwe 45 en 50 is het nieuwe 35. Maar waneer ben je gewoon echt oud, oud?

Wanneer is het geoorloofd om rimpels te hebben?

Dat is het moeilijke aan dit tijdperk van botox, fillers en alle andere rimpelbehandelingen: wanneer moet je die fijne lijntjes en rimpels gewoon maar eens gaan accepteren en stoppen met alle injecties, peelings en laserbehandelingen? Groot filosoof Bernard Baruch zei ooit: “ouderdom is altijd 15 jaar ouder dan ik ben”. Ik kan niet anders dan het met hem eens zijn.

Ik vind het echt niet erg om boven de 30 te zijn, maar maak me een beetje zorgen over mijn houdbaarheidsdatum. Tot wanneer noemen mannen mij nog een lekker wijf? Ik doe mijn best om mooi oud te worden, maar wil er eerlijk gezegd ook nog graag sexy uitzien. Ik moet toegeven dat de mannen die mij leuk vinden, zelf ook steeds ouder worden. Toen ik 18 jaar was, vond ik een man van 40 echt een oude opa. Nu moet ik bekennen dat ik mannen van 40 best aantrekkelijk vind. Ook ik verleg mijn grenzen. Met sporten en gezond eten hoop ik, net als Patricia, nog een hele lange tijd sexy te blijven.

Want sexy is Patricia Paay toch nog steeds? Wat vind jij?

 

Furrow op Instagram