arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
irene-van-de-laar-botox

Irene van de Laar

Gebruikt Irene van de Laar botox?

Aangezien 70-80% van huidveroudering veroorzaakt wordt door de zon, is het in de strijd tegen de rimpels niet echt handig om lange tijd in de woestijn door te brengen.

Gelukkig staat Irene van de Laar open voor plastische chirurgie, aangezien de ex-Miss Universe voor het SBS-programma ‘Welkom bij de Kamara’s‘ een aantal weken in Namibië meer dan 16 uur per dag blootgesteld is aan grote hoeveelheden uva- en uvb-stralen: “Als het verval hierna serieus gaat intreden, dan zal ik zeker wel het een en ander overwegen. Maar zonder dat het ten koste zou gaan van mijn gezondheid of natuurlijke looks.”

Gebruikt Irene van de Laar botox?

Ondanks dat Irene openstaat voor plastische chirurgie vindt ze niet dat je elke rimpel maar moet laten wegspuiten met botox: “Ouder worden met een paar rimpels is toch een mooi stukje karakter in je gezicht. Daar is niets mis mee, maar eruitzien als een leren tas hoeft voor mij niet.”

Wat denken jullie? Gebruikt Irene van de Laar botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments het Lubex anti-age serum verloot ter waarde van 63,95 euro. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de huidbeschadiging van Irene van de Laar.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram