arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Irene Moors

Gebruikt Irene Moors botox?

Voor het televisieprogramma de TV-Kantine kruipt Irene Moors regelmatig in de huid van BN’ers. Zo is ze verantwoordelijk voor de typetjes van Bridget Maasland, Kim Holland en Eva Jinek. Tja, en dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je nog iets van emoties kunt tonen.

Geen botox dus voor Irene: “iedereen moet zelf zijn eigen keuze maken. Ik zie het meestal wel dat iemand iets heeft laten doen. De gezichtsuitdrukking is vaak anders. Soms wel mooi, maar anders.”

Gebruikt Irene Moors botox?

Irene Moors sport niet, is bang voor naalden en volgens de presentatrice zijn haar genen het geheim achter haar jeugdige look. “Ik ben gelukkig gezegend met een mooie huid, die heb ik te danken aan mijn moeder. En verder ben ik veel te bang om iets aan mijn gezicht te laten doen. Stel je voor dat het mislukt, dan zit je je leven lang met zo’n litteken.”

Wat denken jullie? Gebruikt Irene Moors botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een RITUALS waardebon ter waarde van 25 euro verloot. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de rimpels van Irene Moors.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram