arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Ilse de Lange

Ilse de Lange: wel of geen botox?

Vanaf vrijdag 30 augustus start het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma ‘The Voice of Holland’. Ilse de Lange neemt plaats in de jury van de populaire talentenjacht. De 36-jarige Twentse zangeres verheugt zich enorm op haar nieuwe taak en kan dan ook niet wachten om nieuwe talenten te mogen begeleiden.

Toch lijk je als coach niet alleen enorm goed te moeten kunnen zingen, ook botox lijkt onderdeel te zijn van het selectieproces om plaats te kunnen nemen in de jury van dit populaire televisieprogramma. Tot nu toe zijn alle vrouwelijke juryleden van ‘The Voice of Holland’  (lees: Angela Groothuizen en Trijntje Oosterhuis) groot fan van de injectable.

Gebruikt Ilse de Lange wel of geen botox?

Vanwege haar aanstekelijke lach wordt Ilse de Lange ook vaak ‘Twents lachebekje‘ genoemd. Lachrimpels worden in eerste instantie nog als de meest charmante rimpels gezien, en tot je 35ste kun je ook redelijk ongestraft lachen. Daarna is de kans groot dat lachrimpels zich permanent in je gezicht vestigen, ook als je niet lacht.

Tja, en als lachrimpels ergens goed mee te behandelen zijn, dan is het botox wel.

Wat denken jullie? Gebruikt Ilse de Lange wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de oog- en lippencrème van Alcina verloot ter waarde van 36,00 euro. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over het botoxgebruik van Ilse de Lange.

 

Furrow op Instagram