arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
trudy-van-hulst-3

Het gezicht van: Trudy van Hulst

Elke zaterdag vind je hier de rubriek: Het gezicht van. Hierin vertellen onbekende en bekende mensen alles over hun huid, hoe hun dagelijkse huidverzorgingsritueel eruitziet, hun favoriete crèmes en geven ze uiteindelijk ook een cijfer aan hun gezicht. Deze week: Trudy van Hulst.

Trudy is 67 jaar oud en gepensioneerd.

Merk je dat je ouder wordt?

“Zeer zeker, ik ben echt veel sneller moe. Ik vind het niet erg om ouder te zijn, wel jammer. Ik zou best nog wel 10 jaar jonger willen zijn. Dat je nog lekker veel kan. Aan de andere kant is het ook wel fijn dat ik nu meer rust heb. Dat als ik het zou willen, dat ik gewoon even lekker kan gaan zitten. Toch neem ik vaak nog steeds niet de tijd om met een boek te gaan zitten. Ik ga wel wat meer wandelen, fietsen, dat soort dingen. Vaker een weekendje weg en ook meer op vakantie.”

“Het voordeel van ouder worden is dat je niet meer zo veel moet. Ik hoef bijvoorbeeld niet meer ’s morgens om 07.30 uur mijn bed uit, het kan ook gerust een keer om 09.00 uur zijn. Ik ben geen ochtendmens en vind het fijn om ’s ochtends een kop koffie te drinken, lekker mijn krantje te lezen en te doen wat ik die dag wil doen. Het maakt niks uit en ik kan gewoon lekker mijn gang gaan.”

Botox staat zo ver van me af. Ik veroordeel het niet, maar ik denk dat ik het niet eens zou durven. Ben namelijk altijd als de dood voor naalden geweest. Die angst wordt wel steeds minder, want ik heb borstkanker gehad en dan krijg je natuurlijk te maken met allerlei onderzoeken en zaken zoals bloedprikken. Het is ook allemaal zo tijdelijk. Maar misschien als ik jonger was geweest, had ik het nog wel gedaan, alleen nu niet meer.”

trudy-van-hulst-1

Wat is jouw huidverzorgingsritueel?

“Ik gebruik alles van Roc. Ik ben ermee begonnen, nadat er huidkanker is geconstateerd naast mijn oog. Nadat het is weggehaald ben ik op zoek gegaan naar een goede zonnebrandcrème voor mijn gezicht. Ik gebruikte altijd al Roc voor mijn lichaam en vond het een fijn merk. Toen ontdekte ik het serum en in de loop der tijd ben ik steeds meer producten gaan kopen.”

“’s Avonds reinig ik altijd mijn gezicht met de hydrating make-upremover milk. Ik vind het een voordeel dat je hiermee zowel je gezicht als je ogen kan schoonmaken. Je hoeft geen aparte producten te gebruiken, je kan gewoon in één keer je hele gezicht doen. Daarna gebruik in nog een nachtcrème en soms een masker.”

’s Ochtends doe ik mijn haar in een douchemuts en dan maak ik mijn gezicht helemaal schoon met een face wash. Heerlijk. Daarna ik gebruik een serum, dagcrème en een aparte zonnebrandcrème met factor 50. Ik had eerst een dagcrème met SPF, maar door de informatie op jouw blog, realiseerde ik me dat het misschien toch beter is om een aparte zonnebrandcrème te gebruiken.”

het-gezicht-van-trudy-van-hulst

Wat is jouw beautyzonde?

“Volgens mij heb ik geen echte zonde. Ik probeer ook echt gezond te eten, veel fruit. Natuurlijk eet ik af en toe weleens een koekje en ik drink ook heus wel een glaasje wijn, maar ik doe eigenlijk niks ‘te’.”

Wat is jouw beautytip?

“Probeer je lichaam altijd goed te hydrateren met een bodylotion. En vooral je benen. Ik gebruik elke dag de Garnier Intensive 7 days, heerlijk. Wat er ook gebeurt, ik smeer elke dag mijn hele lichaam in, van top tot teen. Dat zit zo in mijn systeem, dat zal ik ook nooit vergeten.”

Welk cijfer geef je aan je huid?

“Niet zo hoog, ik denk maximaal een 7. Ik moet ook echt uitkijken, mijn huidkanker had ik zelf ook echt niet gezien. Ik ga dan ook nog regelmatig naar de dermatoloog voor controle.”

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram